Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas snovborda filma “Brake” piedzīvos pirmizrādi

Easyget.lv, 05.11.2013. 15:50

Jau nākamo ceturtdien, 14. novembrī, notiks latviešu grupējuma “Handshake” snovborda filmas “Brake” prezentācija, kas atklās snovbordu, kāds vairumam no mums ir bijis svešs.

„Handshake” ir snovborda projekts, kas radies, apvienojot Latvijas labākos freestyle snovbordistus, lai aicinātu tos ielās un pārceltu savas snovborda prasmes ielu līmenī. Pilsētvides snovbords plaši izplatījies valstīs, kur nav pieejami lielie kalni, tāpēc braucējiem nepieciešams izmantot savu radošo domāšanu, lai atrastu arvien jaunas vietas, ko var izmantot, lai brauktu ar sniega dēli. Filmas uzņemšanas laikā “Handshake” pārstāvji ir viesojušies visās Baltijas valstu galvaspilsētās, kā arī vairākās pilsētās tepat Latvijā.

“Snovborda filma ”Brake” nebūs labākā snovborda filma, ko jūs būsiet redzējuši, bet tā notiekti sniegs ieskatu latviešu snovbordistu ikdienā. „Handshake” mēs visi esam snovbordisti un mēs vienkārši mīlam to, ko mēs darām – braucam ar sniega deli” saka filmas veidotāji.

Galvenajās lomās: Kristaps Dzenis, Kaspars Groza, Reinis Skujiņš, Valters Ošnieks, Jānis Sarāns u.c.

Filmas pirmizrāde notiks koncertnamā “9k 1 nams” (A. Briāna ielā 9k1) ceturtdien, 14. novembrī, plkst 21:00. Pēc filmas prezentācijas plates sāks kustināt snovbordistu vidū iecienītais DJ Legz.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV