Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Foto: Filmas "Vella kalpi" komanda tiekas atmiņu vakarā

Easyget.lv, 05.11.2013. 17:17

Pirmdien kopīgās vakariņās kolēģu un draugu pulkā restorānā "Rīgas atslēga" tikās leģendārās latviešu kinofilmas "Vella kalpi" radošā komanda.  
Foto: Filmas "Vella kalpi" komanda tiekas atmiņu vakarā

Galerijas:

Pasākums noritēja kā aktieru atmiņu vakars, ko muzikāli papildināja Olgas Dreģes un viņas radošās skatuves komandas priekšnesumi. Muzicēja arī senās mūzikas ansamblis Ludus.

Lūgto viesu vidū bija daudzas Latvijā spilgtas personības, kuras ir tieši saistītas ar kinofilmu vai ar tās galvenajiem varoņiem, - Haralds Ritenbergs, Ingrīda Andriņa, Baiba Indriksone, Aivars Leimanis, Olga Dreģe, Maestro Raimonds Pauls, Juris Strenga, Jānis Reinis, Mirdza Martinsone u.c. mākslinieki.

Sarīkojums uzskatāmas kā pateicības vakariņas aktieriem un filmas veidotājiem par iedvesmu un radīto leģendu, pēc kuras ir veidots jaunatvērtais restorāns "Rīgas atslēga", Doma laukumā 8a, pie Smilšu ielas.

Foto: Filmas "Vella kalpi" komanda tiekas atmiņu vakarā. Foto (c) Agris Semēvics

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV