Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Valdis Muktupāvels pasākumu ciklā „Latvijas mūziķi muzejam”

Easyget.lv, 06.11.2013. 11:02

Trešdien, 13. novembrī, plkst. 19:00 Rakstniecības un mūzikas muzejs aicina uz cikla „Latvijas mūziķi muzejam” sarīkojumu, kurā būs iespēja tikties ar etnomuzikologu, Latvijas Universitātes asociēto profesoru un komponistu Valdi Muktupāvelu, informē muzeja pārstāve Maija Treile.
Valdis Muktupāvels pasākumu ciklā „Latvijas mūziķi muzejam”

Valdis Muktupāvels stāstīs par savām tradicionālās mūzikas pētnieka un praktizētāja gaitām, dalīsies pārdomās par tradicionālo kultūru mūsdienu kontekstā un mūzikas radīšanu. Sarīkojumu papildinās videoierakstu fragmenti un dzīvie priekšnesumi. Sekojot cikla „Latvijas mūziķi muzejam” tradīcijai, apmeklētāji varēs redzēt, ko Valdis Muktupāvels dāvina Rakstniecības un mūzikas muzeja krājumam. Sarīkojumu vadīs muzikoloģe Inese Žune, RMM.

Ieejas maksa sarīkojumā – Ls 1,50 (2,13 EUR); pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (1,42 EUR); maksa par nodarbību bērniem – Ls 1 (1,42 EUR). Biļetes cenā iekļauts izstāžu apmeklējums.

Foto: Valdis Muktupāvels. Foto no personīgā arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV