Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LTV skatītājus aicina izvēlēties Vecgada programmas dziesmas

Easyget.lv, 07.11.2013. 14:59

Latvijas Televīzija (LTV) savas 59. dzimšanas dienas svētkos, gatavojoties 60. jubilejai, aicina skatītājus veidot Vecgada vakara muzikālo programmu. Balsot par katras desmitgades mīļākajām dziesmām LTV mājas lapā www.ltv.lv/lv/izklaide/dziesmas-legendas/ un preses izdevumu anketās iespējams līdz 24. novembrim.

Kompetenti eksperti, izvērtējot LTV skanējušās dziesmas no 1954. līdz 2013. gadam, ir noteikuši katras desmitgades leģendārāko dziesmu izlasi. Līdz 24. novembrim, balsojot LTV mājas lapā www.ltv.lv/lv/izklaide/dziesmas-legendas/ vai atsūtot preses izdevumos „Laimīgā programma”, „Kas jauns”, „Rīgas Viļņi”, „Diena”, „Vakara Ziņas vai „Latvijas Avīze” publicēto anketu uz Zaķusalas krastmalu 3, LTV skatītājiem ir iespēja ne tikai izvēlēties savu katras desmitgades iecienītāko dziesmu, bet arī vienlaicīgi noteikt Vecgada vakara muzikālo programmu.

LTV Vecgada programmas režisors - inscenētājs Arvīds Babris, muzikālais producents Juris Vaivods, konsultante Daiga Mazvērsīte, scenārija autors Ēriks Niedra, scenogrāfe Maija Jansone, redaktore Sanita Auškāpa u c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV