Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Klāt seriāla "Noziedzīgie prāti" jaunā sezona

Easyget.lv, 12.11.2013. 10:01

Pasaulē iecienītais kriminālžanra seriāls "Noziedzīgie prāti" ("Criminal Minds") no 12. novembra atgriežas kanālā FOX ar jaunāko, 9. sezonu.
Klāt seriāla "Noziedzīgie prāti" jaunā sezona

Jaunā sezona sola atkalredzēšanos ar daudzu iemīļotajiem un apbrīnotajiem Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģentiem, kurus policija piesaista gadījumos, kad zūd visas cerības atšķetināt noziegumu, pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

FIB Uzvedības analīzes nodaļā (UAN) darbojas visaugstākās raudzes aģenti, kuri pēta vissarežģītākos ASV pastrādātos noziegumus un cenšas uzminēt to veicēju nākamos gājienus. Tik daudzkārt jāiet pa pēdām un jācenšas atmaskot un padarīt nekaitīgus sērijveida slepkavas, zagļus, bērnu nolaupītājus! Viņi ir saliedēta un stipra komanda, kurā katrs zina savu vietu un savu atbildību.

UAN vadītājs ir Ārons Hočners, bet tās "smadzenes" - zinātnieks Džeisons Gideons. Savā vietā vienmēr ir jauneklīgais aģents Spensers Rīds, kuram ir enciklopēdiskas zināšanas par visu, izņemot reālo dzīvi. Vēl komandā ir Penelope Garsija – ģeniāla datorspeciāliste, kas spēj piekļūt jebkurai nepieciešamajai informācijai.

Jaunās sezonas pirmajā sērijā FIB aģentiem atkal jauns izaicinošs darbiņš - jāatšifrē paranoidāls sērijveida slepkava, kurš cenšas iznīcināt, viņaprāt, savu lielāko ienaidnieku - sievietes.

Seriāls "Noziedzīgie prāti", kas aizrauj ar spraigo sižetu un interesantajiem varoņu raksturiem, trīs reizes nominēts prestižajai TV balvai "Emmy", kā arī izpelnījies kritiķu atzinību un saņēmis daudz godalgu dažādos TV un kino konkursos. Lai gan seriāls debitēja jau 2005.gadā, tas joprojām saglabā nevīstošu popularitāti. Aizraujošas spriedzes pilna un intriģējoša būs arī jaunākā, 9.sezona!

Galvenajā lomā redzēsim 51 gadīgo amerikāņu aktieri Tomasu Gibsonu, kas Latvijas skatītājiem pazīstams ar ārsta Daniela Nailenda lomu grāvējseriālā "Čikāgas cerība" ("Chicago Hope"). Gibsons ir nominēts vairākām prestižām balvām, tostarp "Zelta Globusam", bet 2010.gadā ietekmīgais ASV žurnāls "Entertainment Weekly" par Ārona lomas atveidojumu seriālā "Noziedzīgie prāti" piešķīra viņam titulu kā Gada izklaidētājam, kura talants nav pietiekami novērtēts.

Skaties „Noziedzīgie prāti” jaunāko sezonu otrdienās, plkst.20.00, sākot no 12.novembra!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV