Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Indiešu jogas speciālists Rīgā sniegs bezmaksas lekciju "Mūsdienu zinātne un garīgums"

Easyget.lv, 13.11.2013. 09:15

Ar lekciju Rīgā viesosies Dev Sanskriti Universitātes prorektors, Jogas un Veselības koledžas direktors ārsts Dr. Činmajs Pandja (Haridvāra, Indija).

Ceturtdien, 14. novembrī Rīgā viesosies Dev Sanskriti Universitātes (Haridvāra, Indija) prorektors, Jogas un Veselības koledžas direktors, ārsts Dr. Činmajs Pandja (Dr. Chinmay Pandya), lai parakstītu sadarbības memorandu ar Latvijas Universitāti un plkst. 15.00 Latvijas Univeristātes Mazajā aulā sniegtu publisku bezmaksas lekciju "Mūsdienu zinātne un garīgums", informē Introvertās mūzikas festivāla direktore Sandra Zandberga.

Dr. Pandja Latvijā ieradies Eiropas turnejas ietvaros, kuras laikā viesojies jau Lielbritānijā un Vācijā, uzstājies Starptautiskajā konferencē “TimeWaver World 2013 – Creating Consciousness for a better World” Frankfurtē pie Mainas (www.timewaver.de), kā arī sniedzis lekcijas Valsts Etnoloģijas muzejā (Staatliches Museum für Völkerkunde) Minhenē.

Dr. Činmaja Pandjas viedajā personībā apvienojas Austrumu un Rietumu kultūru zīmes. Viņš dzimis un uzaudzis īpašā garīgā vidē Haridvarā (Utarakandas štatā), ieguvis izglītību Indijas tradiconālajā medicīnā un studējis Rietumu medicīnu Apvienotajā Karalistē, specializējoties psihiatrijā un Alcheimera slimības ārstēšanā. Pēc astoņiem pieredzes bagātiem gadiem Londonā, atbildot uz iekšējo aicinājumu kalpot savai tautai, viņš atgriezās Indijā, lai vadītu Dev Sanskriti Universitāti Haridvarā (Dev Sanskriti Vishwavidyalaya, DSVV), kas veltīta Vēdu kultūras un humanitāru mērķu renesansei. Būdams universitātes prorektors, Dr. Činmajs Pandja nenogurstoši darbojas arī kā Jogas un veselības skolas direktors, ir Starptautiskā Jogas, kultūras un garīguma festivāla priekšsēdētājs, Dev Sanskriti universitātes izdotā žurnāla „Interdisciplinary International Journal” redaktors, ikgadēju starptautisku semināru vadītājs gerontoloģijā, jogas, vēdiskās kultūras un ājurvēdas praksē.

Aicināti visi interesenti, ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV