Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Roberts De Niro: Leonardo Di Kaprio iet manās pēdās

Easyget.lv, 13.11.2013. 09:24

Lielā ekrāna leģenda Roberts De Niro apgalvo, ka Leonardo Di Kaprio ir viens no mūsdienu izcilākajiem aktieriem un “iet viņa pēdās”.
Roberts De Niro: Leonardo Di Kaprio iet manās pēdās

De Niro, kurš šī gada augustā svinēja septiņdesmito jubileju un kura aktiera karjera pilnā sparā ilgst vairāk nekā četrdesmit gadu (lomas simt kino un TV projektos), intervijā neslēpj cieņas apliecinājumus sava amata brāļa Leonardo Di Kaprio talantam un viņa sadarbībai ar godalgoto režisoru Mārtinu Skorsēzi. “Leonardo pret savu darbu attiecas ļoti nopietni, jau pirmajā reizē, kad ar viņu tikos, es pamanīju viņa talantu... Nu viņš ir ieņēmis manu vietu Mārtina Skorsēzes filmās,” atklāj Roberts De Niro. Leonardo Di Kaprio ir filmējies piecos Mārtina Skorsēzes darbos - “Ņujorkas bandas”, “Aviators”, “Slēgtā sala”, “Atkritēji” un drīzumā gaidāmajā lentē “Volstrītas vilks”. Savukārt Roberts De Niro ir filmējies astoņās režisora Mārtina Skorsēzes filmās, no kurām vairākas ir kļuvušas par kino klasiku, piemēram, “Taksists”, “Satrakotais vērsis”, “Labie puiši”, “Kazino”.

De Niro uz Latvijas ekrāniem ir redzams filmā „Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā" (“Last Vegas”), komēdijā par četriem bērnības draugiem, nu jau senioriem, kas dodas uz “grēku pilsētu” Lasvegasu. Līdzās Robertam De Niro titullomas aktuālajā filmā izpilda tādas kinozvaigznes kā Maikls Duglass, Morgans Frīmens un Kevins Klains. Kopā šie četri aktieri ir saņēmuši sešas ASV Kinoakadēmijas “Oscar” godalgas, kā arī vairākus desmitus citu balvu un nomināciju. Lai arī galveno lomu atveidotāju karjeras ir krustojušās vairākkārt, šī ir pirmā reize, kad četotne filmējas vienā projektā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV