Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Teātra studija „Haritas” aicina uz izrādi „Dialogi”

Easyget.lv, 13.11.2013. 10:04

23. novembrī plkst. 16.00 Kultūras un tautas mākslas centrā „Ritums” Jaunielā 29a, teātra studija „Haritas” rādīs Leldes Stumbres „DiaLogus”.

Leldes Stumbres viencēlienos "DiaLogi" skatāmas četras īsas lugas: "Mīlestības ārprāts" – par sīkumu graujošo spēku, "Tev jāiet projām" – par to, ka neredzam un nenovērtējam to, kas atrodas vistuvāk, "Līst" – par bailēm riskēt un uzticēties, "Ezers" – par mīlestību, kas nekad nebeidzas.

Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" teātra studija "Haritas" un izrādes režisore Dace Liepeniece stāsta, ka aiz katra no logiem kāds dzīvo, aiz katra no aizkariem ir citāds krēsls, lampa, arī cilvēki – ar atšķirīgu vecumu, ilgām un problēmām, ar citādi noskaņotu radio un atšķirīgām telefona sarunām. Tikai vārdi ir vienādi – visi ir Viļi un Alises. Drosmīgākais no pāra sāk meklēt kaimiņu, sākas DiaLogi.

Ieejas maksa Ls 1.00/ € 1,42.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV