Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Spēlmaņu nakts ceremonija – LTV1 tiešraidē

Easyget.lv, 13.11.2013. 12:50

Sestdien, 23. novembrī, LTV1 tiešraidē pārraidīs gadskārtējo teātra balvu pasniegšanas ceremoniju „Spēlmaņu nakts 2013”.

Režisors Jānis Siliņš un kinooperators Aleksandrs Grebņevs ceremonijas tapšanā šoreiz iesaistījis arī pašus nominantus, kuru līdzdalība būs būtiska „Spēlmaņu nakts” notikumā Dailes teātrī.

„Spēlmaņu nakts” vienkopus pulcē ne tikai atsevišķas Latvijas profesionālā teātra aizvadītās sezonas izcilības, bet arī visu plašo skatuves mākslas saimi, lai kopā svinētu svētkus. Dailes teātra dibinātāja, fantasta Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā, 23. novembrī, šogad atzīmēsim arī pašas balvas 20 gadu jubileju, neaizmirstot par citām tautas garīgajām virsotnēm, vispirms jau par šī gada lielo jubilāru Rūdolfu Blaumani.

Kopā ar scenogrāfu Mārtiņu Vilkārsi, video mākslinieku Arti Dzērvi un muzikālo konsultantu Juri Vaivodu balvu pasniegšanas ceremonija veidota kā izcilu Latvijas personību godināšana. Neizpaliks intrigas, pārsteigumi, prieki un asaras, kas izpaudīsies „te un tagad” skatītāju acu priekšā gan zālē, gan pie TV ekrāniem tiešraidē sestdien, 23. novembrī, LTV1 pulksten 21.25.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV