Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Beļģu īsfilmu programmā iekļautas sešas starptautiski atzītas īsfilmas

Easyget.lv, 13.11.2013. 13:59

Otrdien, 19. novembrī, pulksten 18.30 kinoteātrī K Suns Beļģijas dienu Rīgā ietvaros notiks beļģu īsfilmu skate “Īsais no Beļģijas”
Beļģu īsfilmu programmā iekļautas sešas starptautiski atzītas īsfilmas

Programma iekļautas  sešas starptautiski atzītas īsfilmas: Emmas Desvafas un Marka Rūla (Emma De Swaef, Marc Roel) veidoto „Ak, Villij”, Jaro Minnes (Jaro Minne) „Skaties uz mani” , Nikolasa Provosta (Nicolas Provost) „Zvaigžņu putekļi”, Kevina Meula (Kevin Meul) „Rokija neparastā dzīve” un Toma Fanavermāta (Tom Van Avermaet) “Ēnas nāve” un Leas Vidakovicas (Lea Vidakovic) īsfilmu “Māsas”.

Īsfilmu programmu veidojis Starptautiskais īsfilmu festivāls 2ANNAS un to raksturo kā asprātīgu, izsmalcinātu, ekshibicionistisku, noslēpumainu, pārgalvīgu un skarbu, atklājot šībrīža aktuālākās tendences beļģu īsfilmas žanrā.

Visas filmas orģinālvalodā ar sinhrono tulkojumu latviešu valodā austiņās. Biļešu cena Ls 1.50.

Beļģijas dienas Rīgā norisināsies no 14.līdz 24. novembrim, piedāvājot apmeklēt dažādus kultūras pasākumus, tostarp izstādes, koncertus, kino vakaru un Beļģijas Pecha Kucha nakti. 

Sīkāka informācija: http://www.diplomatie.be/riga/
https://www.facebook.com/BelgianDaysInRiga

Foto: Kadrs no īsfilmas „Rokija neparastā dzīve”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV