Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izziņots „Bada spēles. Spēle ar uguni” dziesmu saraksts

Easyget.lv, 14.11.2013. 17:37

Kino studija Lionsgate oficiāli paziņojusi filmas „Bada spēles. Spēle ar uguni” dziesmu sarakstu, kas jau pieejams Soundcloud.com.
Izziņots „Bada spēles. Spēle ar uguni” dziesmu saraksts

Filmas veidotājiem izdevies fanu iemīļotās triloģijas otro daļu papildināt ar īpaši tai komponētām dziesmām. Mūzikas izstrādē piedalījušies tādi mākslinieki kā Kristīna Agilera, Elija Goldinga, Patija Smita, kā arī tādas grupas kā Coldplay, The National Santigold, Imagine Dragons u.c. Dziesmas plašākai publikai tiks prezentētas 19. novembrī, kas ir tikai trīs dienas pirms filmas pirmizrādes 22. novembrī pasaulē un Latvijā.

Jau patlaban dziesmas ieguvušas milzu popularitāti. Coldplay dziesma „Atlas” jau ierindojusies iTunes topa pirmajās vietās. Arī pirmais kino studijas Lionsgate mūzikas albums salīdzinoši īsā laikā iekļuvis Billboard Top 200 pirmajā vietā un ir pirktākais 2012. gada filmu mūzikas ieraksts. Tas ieguvis trīs Zelta globusa balvas. Savukārt mākslinieces Teilores Sviftas dziesma “Safe & Sound” ieguvusi prestižo Grammy balvu.

Pateicoties māksliniekiem, kuri iesaistījušies projektā, prognozēts, ka arī otrās filmas mūzika kļūs tikpat populāra, pievēršot papildu uzmanību filmas pirmizrādei. Eksperti norāda - Coldplay dziesma „Atlas” varētu iegūt arī Oskara balvu.

Filmas „Bada spēles. Spēle ar uguni” dziesmu saraksts:

  1. “Atlas” – Coldplay
  2. “Silhouettes” – Of Monsters and Men
  3. “Elastic Heart” – Sia (ft. The Weeknd & Diplo)
  4. “Lean” – The National
  5. “We Remain” – Christina Aguilera
  6. “Devil May Cry” – The Weeknd
  7. “Who We Are” – Imagine Dragons
  8. “Everybody Wants To Rule The World” – Lorde
  9. “Gale Song” – The Lumineers
  10. “Mirrors” – Ellie Goulding
  11. “Capital Letter” – Patti Smith
  12. “Shooting Arrows At The Sky” – Santigold
  13. “Place For Us” – Mikky Ekko
  14. “Lights” – Phantogram
  15. “Angel On Fire” – Antony and the Johnsons

https://soundcloud.com/universalrepublic/the-hunger-games-catching-fire/s-zBd7Y

„Bada spēles” filmu sērija veidota, balstoties uz rakstnieces Sjūzenas Kolinsas pasaulē atzinību guvušajām grāmatām. Tās stāsta par totalitāru Panemas valsti, kas sastāv no divpadsmit apgabaliem. Nabadzīgie apgabali ar izteiktu sociālo atšķirtību ne tikai uztur valsts galvaspilsētu Kapitoliju, bet arī ik gadu piedalās Bada spēlēs – nāvējošā cīņā par izdzīvošanu, kas izklaidē bagātniekus un kur uzvar tikai viens dalībnieks.

2012. gadā pirmās „Bada spēles” kļuva par kulta filmu un nopelnīja vairāk nekā 693 miljonus ASV dolāru, bet, pēc analītiķu domām, otrā filma „Bada spēles. Spēle ar uguni” gūs ievērojami lielāku skatītāju atzinību. 2014. gadā un 2015. gadā plānotas vēl divas filmas pēc rakstnieces S. Kolinsas grāmatas „Bada spēles. Zobgaļsīlis ” motīviem.

Filmā „Bada spēles. Spēle ar uguni” Katnisa ir pārkāpusi Bada spēļu noteikumus un guvusi uzvaru asinis stindzinošajā spēlē. Panemā sākas krasas izmaiņas un pēc taisnības izslāpušās sabiedrības nemieri. 12. apgabalam, kas ar entuziasmu sagaidījuši uzvarētājus Katnisu un Pītu (atveido Dž. Hačersons), jādodas kaujā vēlreiz.

Tuvojas jubileja – reizi 25 gados notiek Bada spēles, kur arēnā Katnisai par izdzīvošanu jācīnās ar iepriekšējo Bada spēļu uzvarētājiem. Bet vai pusaudze gūs veiksmi vēlreiz un spēs uzveikt visspēcīgākos pretiniekus? Varbūt par „Meiteni ugunī” dēvētā Katnisa sadegs liesmās uzreiz pēc ienākšanas Arēnā? Atbildes uz jautājumiem skatītāji uzzinās 22. novembrī, kad notiks filmas „Bada spēles. Spēle ar uguni” pirmizrāde kinoteātros pasaulē un Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV