Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Staro Rīga ietvaros ikviens varēs nokļūt uz žurnāla vāka

Easyget.lv, 14.11.2013. 17:47

Apmeklējot mediju grupas „Spotlight Media” objektu „Karnevāls uz žurnāla vāka” gaismas festivāla „Staro Rīga” ietvaros, ikviens apmeklētājs varēs apjaust un sajust, kā gaismas un dažādu aksesuāru ietekmē mainās viņa tēls, un to iemūžināt neparastā gaisotnē – uz biznesa žurnāla „Status” vāka, informē „Spolight Media” pārstāve Laura Staltmane-Frančenko.
Staro Rīga ietvaros ikviens varēs nokļūt uz žurnāla vāka

Festivāla laikā ikvienam „Spotlight Media” objekta apmeklētājam ar projekcijas un gaismas tehniku tiks piedāvāts izveidot savu biznesa žurnāla „Status” vāku, ar apģērbu un aksesuāru palīdzību iemiesot sevi dažādos tēlos un nofotografēties uz paša izveidotā žurnāla vāka. Fotogrāfijas jau nākamajā dienā būs aplūkojamas izdevniecības Facebook lapā un ikviens varēs tās lejupielādēt, savukārt to piecu tēlu autori, kas saņems vislielāko atzinību no lapas apmeklētājiem, saņems „Spotlight Media” balvas.

„Spotlight Media” veidotais objekts atradīsies Brīvības ielā 49/53 (pretī Rīgas apmeklētāju centram, bijusī „Rīgas modes” ēka). Kopumā Staro Rīga norisināsies četras dienas – no 15.līdz 18.novembrim un ik dienas laikā no 18 līdz 23 kopumā tajā apskatāms 31 gaismas objekts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV