Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

„Rīgas pantomīmas” dibinātāja piemiņu godinās ar izrādi „Vērtības paliek un...”

Easyget.lv, 15.11.2013. 09:42

19. novembrī plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī notiks izrāde „Vērtības paliek un …” - veltījums „Rīgas pantomīmas” dibinātājam un ilggadējam mākslinieciskajam vadītājam Robertam Ligeram.

Tradicionāli katru rudeni 19. novembrī VEF Kultūras pils Lielajā zālē ar izrādi tiek svinēta „Rīgas pantomīmas” dzimšanas diena. Šogad – 57. dzimšanas dienas izrāde „Vērtības paliek un...” būs kā veltījums dibinātāja un vadītāja, scenāriju autora un režisora Roberta Ligera piemiņai. Apliecinājums tam, ka vērtības paliek, lai turpinātos, jo, pateicoties režisoram Robertam Ligeram, daudzu sirdīs – jau kurā mīmu paaudzē – ir iedegta mīlestības liesma uz šo mākslu.

Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Pēc izrādes - Atmiņu vakars Kamerzālē. Visi aicināti pakavēties sveču gaismā pie tējas vai kafijas tases, dalīties atmiņās, pārrunājot un kopīgi skatoties video ierakstus no senākas un ne tik senas Roberta Ligera „Rīgas pantomīmas” vēstures arhīva.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV