Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Top ironiski komiska izrāde “Nobiedē mani!”

Easyget.lv, 15.11.2013. 12:37

Izrāde “Nobiedē mani!” vēsta par cilvēka bailēm nebūt jaunam un nemirstīgam un par centieniem saglabāt jaunību
Top ironiski komiska izrāde “Nobiedē mani!”

Režisores Paulas Pļavnieces un horeogrāfes Katrīnas Albužes veidotā izrāde “Nobiedē mani!” pirmizrādi piedzīvos 22. novembrī plkst. 19:00 “Dirty Deal Teatro”, informē teātra pārstāve Aija Murāne.

Nodošanās kādai ticībai – plus septiņi dzīves gadi. Regulārs sekss – plus četri dzīves gadi. Sociālo kontaktu esamība – plus divpadsmit dzīves gadi.

Izrādes veidotājas par savu izpētes objektu ir izvēlējušās vienas no lielākajām cilvēka bailēm – bailes no nāves. Ko darīt ar neizbēgamo faktu, ka ikvienam no mums reiz apstāsies sirds, aizvērsies acis un elpa aizplūdīs? Lai to uzzinātu izrādes veidotājas vienā mirklī kļūst par piecdesmit gadiem vecākas. Gaidīt beigas vai censties tās attālināt?

Paula un Katrīna beigas negaida. Viņas ir izstrādājušas apjomīgu vingrojumu un uzdevumu kompleksu. Regulāra tā izpildīšana, iespējams, būtiski pagarina dzīves ilgumu. Paula un Katrīna uzsāk spēli, kuras uzdevums ir precīzi un nekļūdīgi veikt noteiktos uzdevumus. Uzvarētājs iegūst iespēju dzīvot ilgāk. Zaudētājs iegūst iespēju nomirt ātrāk. Spēles laikā aizvien būtiskāks paliek jautājums – kāpēc vispār ir vērts dzīvot ilgāk?

Tuvākās izrādes notiks 24. novembrī un 10. un 29. decembrī plkst. 19:00.

Biļešu cena: Ls 6 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 4). Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6985

Vairāk informācijas www.dirtydeal.lv/teatro un www.draugiem.lv/Dirty-Deal-Teatro

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV