Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Annas2 aicina uz bezmaksas multfilmu veidošanas meistardarbnīcu

Easyget.lv, 15.11.2013. 13:12

Nedēļas nogalē, 16. novembrī un 17. novembrī, no plkst. 12:00 līdz 17:00 tirdzniecības centrā Domina Shopping programmas bērniem Kidding festivāls ietvaros ikvienam būs iespēja piedalīties multfilmu veidošanas meistardarbnīcā un iejusties īsta animatora lomā tehniskā jaunrades nama Annas2 vadībā.

Nedēļas nogalē, 16. novembrī un 17. novembrī, no plkst. 12:00 līdz 17:00 tirdzniecības centrā Domina Shopping programmas bērniem Kidding festivāls ietvaros ikvienam būs iespēja piedalīties multfilmu veidošanas meistardarbnīcā un iejusties īsta animatora lomā tehniskā jaunrades nama Annas2 vadībā. Tāpat pieredzējuši animatori sniegs vērtīgus padomus, kā izveidot savu multfilmu.

„Multfilmu veidošana rosina iztēli un mudina atdzīvināt bērnu fantāzijas pasauli. Tomēr tai pat laikā tā prasa lielas koncentrēšanās spējas, uzmanību un pacietību. Radoša darbošanās multfilmu veidošanā attīsta gan humanitārās, gan eksaktās prasmes – jo nepieciešamas iemaņas gan scenārija rakstīšanā, gan multfilmas garuma aprēķināšnā. Turklāt bērnam jāiejūtas gan mākslinieka, gan režisora lomā,” stāsta Ilze Ruska, tehniskā jaunrades nama Annas2 atbalsta biedrības DEBESSmAnna animācijas studijas vadītāja.

Kidding multfilmu festivāla laikā ikvienam būs iespēja zīmēt un veidot pašam savu multfilmu, ieskatīties animācijas filmu tapšanas aizkulisēs un uzdot sev interesējošos jautājumus. Turklāt pasākuma laikā tapušās multfilmas ikviens varēs noskatīties Domina Shopping mājaslapā.

Savukārt pašus mazākos apmeklētājus t/c Domina Shopping aicina uz iemīļoto multfilmu varoņu masku veidošanu darbnīcu, radio vadāmo automobiļu sacensībām, kā arī kopīgu multfilmu skatīšanos uz īpaši sagatavotiem ekrāniem.

Talantu attīstības programmu Kidding tirdzniecības centrs Domina Shopping īsteno jau ceturto gadu. Tā mērķis ir nodrošināt bērniem un jauniešiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, apgūt jaunas prasmes un motivēt tos nākotnes sasniegumiem. Kidding programmas ietvaros katra mēneša trešajā nedēļas nogalē t/c Domina Shopping tiek organizēti dažādai tematikai veltīti bezmaksas pasākumi, nodrošinot iespēju ne tikai iedvesmoties no profesionāļu priekšnesumiem, bet arī saņemt vērtīgus padomus no nozares ekspertiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV