Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Semjuels L.Džeksons vēlas atgriezties “Zvaigžņu karos”

Easyget.lv, 18.11.2013. 10:54

Amerikāņu aktieris Semjuels L.Džeksons, kurš zināms pēc lomām filmās “Lubene”, “Cietais rieksts 3”, “Atriebēji”, “Atsvabinātais Džango” u.c., ļoti vēlas piedalīties nākamajā “Zvaigžņu karu” daļā un nepacietīgi gaida zvanu no jaunās filmas veidotājiem.
Semjuels L.Džeksons vēlas atgriezties “Zvaigžņu karos”

Lai arī izskanējusi informācija par vairāku aktieru iespējamo atgriešanos savās “Zvaigžņu karu” lomās, pagaidām jaunās filmas veidotāji nav oficiāli apstiprinājuši nevienu no tiem, līdz ar to arī aktieris Semjuels L. Džeksons, kurš filmējies trīs “Zvaigžņu karu” daļās (epizodes I, II un III), teorētiski saglabā cerību atgriezties džedaju bruņinieka lomā. Fantastikas piedzīvojumu franšīzes “Zvaigžņu kari” jaunākās filmas, “VII epizodes”, uzņemšana sāksies nākamā gada pirmajā pusē Lielbritānijā.

“Es nesen biju Londonā, kur satiku vēl divus “Zvaigžņu karu” veterānus, Marku Hamilu un Jūenu Makgregoru, un abiem uzdevu jautājumu, vai viņi ir saņēmuši zvanu no jaunās filmas režisora vai kaut ko dzirdējuši par atgriešanos savās lomās. Viņi atbildēja noliedzoši... Tad nu es ierosināju, ka mums visiem kopā vajadzētu doties uz “VII epizodes” filmēšanas laukumu, būt gataviem, stāvēt malā un gaidīt ar cerību, ka varbūt kādai ainai būs nepieciešami pieredzējuši džedaju bruņinieki,” atklāj Semjuels L.Džeksons.

Jaunākā filma ar Semjuela L.Džeksona piedalīšanos, trilleris “Vecais zēns” (“Oldboy”) uz Latvijas ekrāniem iznāk 29.novembrī. “Vecais zēns” ir 2003.gadā iznākušās dienvidkorejiešu kulta filmas Holivudas versija. Trilleri uzņēmis izcilais režisors Spaiks Lī, kurš saņēmis divas ASV kinoakadēmijas balvu nominācijas un zināms pēc tādām filmām kā “Malkolms X”, “Savējais”, “Sema vasara” u.c.

Foto: Semjuels L.Džeksons filmā “Vecais zēns”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV