Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Valsts svētki stāvizrādes „Splendid” noskaņās turpinās

Easyget.lv, 18.11.2013. 11:26

Jānis Skutelis ir sarūpējis īpašu stāvizrādi «Splendid», kuras tēmas kā reiz ir svētkiem atbilstošas – «vai jāmaina valsts himna?», «kāpēc tik katastrofāli trūkst laika?», «vai modernās tehnoloģijas mums palīdz to ietaupīt?» un «kas es tāds, lai par to visu spriestu?».
Valsts svētki stāvizrādes „Splendid” noskaņās turpinās

Kinoteātris «Splendid Palace» ir iedvesmojis ne tikai izrādes nosaukumam, bet arī kopējai izrādes sajūtai – svētku sajūtai. 

«Vēl viena svētku diena izrādes apmeklētāju dzīvē – tas ir tas, ko ar šo izrādi es vēlos panākt,» skaidro «Splendid» autors, režisors un aktieris Jānis Skutelis. «Kinoteātra telpas ar savu interjeru un atmosfēru jau izdara pusi šī darba, tā kā man ir jāpieveic tikai otra puse.»

Šoreiz ar izrādēm skatītājus priecēs Stand-up Comedy* «Splendid» radošā komanda – režisors – Jānis Skutelis, tekstu autors Jānis Skutelis un izpildītājs Jānis Skutelis.

«Splendid» šī gada izrādes – 18., 19. un 21. novembrī kinoteātrī «Splendid Palace», kā arī 30. novembrī Liepājā un 1. decembrī – Valmierā.

* splendid - lielisks
** Stāvizrāde - precīzs un ļoti apšaubāms tulkojums jēdzienam Stand Up Comedy.

Vairāk informācijas: http://www.karaliskais.com, http://www.draugiem.lv/kit/ vai https://www.facebook.com/karaliskais.kit

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV