Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas kinoteātros gaidāmi runājoši tītari

Easyget.lv, 19.11.2013. 10:44

No 22. novembra Latvijas kinoteātros demonstrēs animācijas filmu „Tītari: Atpakaļ nākotnē”.
Latvijas kinoteātros gaidāmi runājoši tītari

Visā pasaulē vēl joprojām dzied „Yvis” hitu “The Fox”, un tajā jautāts, kā sarunājas lapsa. Taču noslēpumā tīta ir ne tikai lapsas valoda, reti kurš zina, kā sarunājas tītari. Animācijas komēdijā visai ģimenei „Tītari: Atpakaļ nākotnē” šiem putniem ir, ko teikt, un viņu sakāmais ir saturīgāks par parastu mājdzīvnieku tarkšķēšanu.

Divi drosmīgi tītari Redžijs un Džeiks dodas satriecošā ceļojumā. Viņi cenšas pārveidot vēsturi, cerēdami, ka uz visiem laikiem izsvītros tītarus no svētku ēdienkartes. Filmas varoņi nonāk slepenā karabāzē un kļūst par pirmajiem ceļotājiem laikā. Redžijs un Džeiks pārceļas 1621. gadā (tieši tad radies paradums Pateicības dienā ēst tītara gaļu), sapulcina neuzvaramu dumpīgo tītaru armiju un tiek ierauti piedzīvojumu virpulī.

„Šreka” producenta un „Hortona” režisora (viņš piedalījies „Mošķīšu”, „Rotaļlietu stāsta” un „Meklējot Nemo” veidošanā) kopdarbs pierāda, ka ne tikai ērgļi ir lepni putni. Arī tītari mīļuprāt paveic ko ievērības cienīgu un metas jautros piedzīvojumos.

Latvijas kinoteātros tītari runās jau 22. novembrī. Parasti tarkšķēšana gana daiļrunīgi izsaka visu, kas tītariem uz sirds, taču filma dublēta latviešu valodā, un putnu balsis ieskaņojuši lieliski latviešu aktieri. 3D formātā viss izskatās vēl iespaidīgāks.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV