Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Komēdija „Brīvdienas Parīzē” Latvijas pirmizrādi piedzīvos novembra beigās

Easyget.lv, 21.11.2013. 14:35

Rodžera Mišela filma ar slaveno komiķi Džefu Godblūmu vienā no galvenajām lomām uz kinoekrāniem Latvijā iznāk 29. novembrī.
Komēdija „Brīvdienas Parīzē” Latvijas pirmizrādi piedzīvos novembra beigās

Kāzas - pats romantiskākais un svinīgākais pasākums daudziem mīlošiem pāriem. Pēc greznām svinībām jaunlaulātie parasti dodas medusmēnesī, lai paliktu divatā un pilnībā izbaudītu viens otru. Daudzi jaunlaulātie par kāzu ceļojuma galamērķi izvēlas Parīzi, kura tiek uzskatīta par romantiskāko vietu pasaulē. Šī brīnišķīgā pilsēta nevar neapburt. Tur ir varenais Eifeļa tornis, burvīgie Elizejas lauki, daudzas kafejnīcas un restorāni, kur var panašķoties ar gardiem kruasāniem un aromātisku kafiju.

Šāda brauciena valdzinājumam nespēja turēties pretī arī "Brīvdienas Parīzē" galvenie varoņi. Medusmēnesi laulātais pāris pavadīja Parīzē. Viņi bija neprātīgi iemīlējušies un ārkārtīgi laimīgi. Gāja gadi, pelēkā ikdiena un nepārtrauktās rūpes aizēnoja romantiku laulāto dzīvē. Pāris desmitgades pēc kāzu ceļojuma viņi nolēma atkal aizbraukt uz Parīzi, lai atsauktu atmiņā, cik labi viņi šeit reiz pavadījuši laiku. Galvenie varoņi patiesi cer, ka "Brīvdienas Parīzē" ļaus viņiem atjaunot savas jūtas un padarīs košāku vienveidīgo ģimenes dzīvi.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV