Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Kultūras ministre aicina izvērtēt sēru dienās plānoto kultūras pasākumu programmu

Easyget.lv, 22.11.2013. 14:19

Dace Melbārde aicina rūpīgi izvērtēt no 22. līdz 25. novembrim plānotos pasākumus, paužot cieņu ceturtdienas traģēdijā cietušajiem cilvēkiem
Kultūras ministre aicina izvērtēt sēru dienās plānoto kultūras pasākumu programmu

Sakarā ar to, ka 23., 24. un 25. novembrī valstī izsludinātas sēru dienas saistībā ar Zolitūdē notikušo traģēdiju, kad, iebrūkot lielveikala „Maxima” griestiem, gāja bojā vairāk nekā 30 cilvēki un daudzi tika ievainoti, kultūras ministre Dace Melbārde aicina izvērtēt šajās dienās paredzēto kultūras pasākumu programmu un nepieciešamības gadījumā mainīt pasākumu grafiku.

„Aicinām gan kultūras iestādes, gan mūzikas un mākslas skolas rūpīgi izvērtēt plānotos pasākumus, jau sākot ar 22. novembri, un izvērtēt to piemērotību šī brīža situācijai, paužot cieņu traģēdijā cietušajiem cilvēkiem,” uzsver Dace Melbārde.

Kultūras ministre Latvijas Republikas Kultūras ministrijas vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību visiem lielveikala „Maxima” traģēdijā bojāgājušo tuviniekiem un vēl veiksmīgu atveseļošanos cietušajiem.

Foto: Kultūras ministre Dace Melbārde. Foto no Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centra 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV