Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

BBC seriāla “Šerloks” jaunā sezona sāksies 1. janvārī

Easyget.lv, 29.11.2013. 17:00

Telesabiedrības BBC seriāla “Šerloks” (“Sherlock”) trešās sezonas pirmizrādi piedzīvos 1. janvārī, bet seriāla zvaigznes uz Latvijas kinoekrāniem būs redzamas jau decembrī - "Hobita" triloģijas otrajā daļā.
BBC seriāla “Šerloks” jaunā sezona sāksies 1. janvārī

TV seriāls “Šerloks”, kuru veido un izplata britu telekanāls BBC, ir iemantojis milzu popularitāti, un tā centrālās zvaigznes, detektīva Šerloka Holmsa lomas atveidotāju Benediktu Kamberbaču (Benedict Cumberbatch) un doktoru Vatsonu, aktieri Mārtinu Frīmenu (Martin Freeman), ir padarījis par pasaules mēroga zvaigznēm. Lai arī seriāla otrās sezonas noslēguma sērijā Šerloks Holmss gāja bojā, izrādās, ka tas bijis vien kārtējais ģēnija triks. Seriāla trešā sezona turpināsies uzreiz pēc iepriekšējās sezonas notikumiem, un pirmās sērijas nosaukums būs “Tukšais katafalks” (“The Empty Hearse”).

Pagaidām nav zināms, kad seriāla “Šerloks” jaunā sezona tiks demonstrēta kādā no Latvijas TV kanāliem, tomēr Latvijas kino skatītāji ar seriāla centrālajām zvaigznēm, aktieriem Benediktu Kamberbaču un Mārtinu Frīmenu, varēs sastapties jau 13.decembrī, kad uz lielajiem ekrāniem iznāks filma “Hobits: Smoga posta zeme” (“The Hobbit: The Desolation of Smaug”). Tā ir režisora Pītera Džeksona filmu triloģijas otrā daļa, kas uzņemta pēc populārā Dž.R.R. Tolkīna meistardarba „Hobits” motīviem, un kurā Mārtins Frīmens atveido galveno varoni Bilbo, savukārt Benedikts Kamberbačs ierunājis pūķa Smoga balsi.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV