Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Populārais romāns jauniešiem “Labirinta gūstā” izdots latviski

Easyget.lv, 03.12.2013. 18:44

Gada nogalē izdevniecība “White Book” laiž klajā saldo ēdienu visiem “Bada spēļu” faniem – ameriāņu rakstnieka Džeimsa Daršnera romānu “Labirinta gūstā” (Maze Runner), kas ir triloģijas “Labirinta gūstā” pirmais romāns.
Populārais romāns jauniešiem “Labirinta gūstā” izdots latviski

Džeimss Dašners ir viens no šobrīd populārākajiem amerikāņu autoriem jauniešiem. 2014. gada nogalē gaidāma arī romāna “Labirinta gūstā” ekranizācija.

Savu jauno dzīvi Tomass sāka, stāvot kājās, stindzinošas tumsas un sasmakuša, putekļaina gaisa ieskauts. Mani sauc Tomass. Tas... tas bija viss, ko zēns spēja atcerēties par sevi. – Esi sveicināts Klajumā! - kāds teica.

Tomass pamostas liftā un no iepriekšējās dzīves neatceras neko, izņemot savu vārdu. Viņš nonāk Klajumā – slēgtā sabiedrībā, kur dzīvo aptuveni 60 zēnu. Klajumu ieskauj Labirints – gigantisku sienu mudžeklis, kas katru vakaru sakļaujas, noslēdzot zēnus no ārpasaules. Labirints ir kā radība, kas dzīvo pati savu dzīvi...
Zēnu uzdevums ir atrisināt Labirinta mīklu, taču kas gaida aiz tā sienām? Varbūt Labirints nav galvenā mīkla?

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV