Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgas Fotomēnesis 2014 izsludina pēdējo iRIGA tēmu

Easyget.lv, 04.12.2013. 12:18

Turpinās akcija iRIGA, kuras ietvaros visa gada garumā galvaspilsētas iedzīvotāji tiek aicināti reizi mēnesī iesūtīt fotogrāfijas par dažādām tēmām, decembra tēma – Ziemas efekts.
Rīgas Fotomēnesis 2014 izsludina pēdējo iRIGA tēmu

„Gadalaika maiņa ietekmē ierastos rituālus. Izmaiņas skar pat tik ikdienišķas lietas kā apģērbu, tāpat izvēlētos transporta veidus, mājas un dažādas vietas pilsētā. Šomēnes gaidīsim fotogrāfijas, kurās atspoguļotas dažādas nianses, kas jums personīgi saistās ar ziemas sezonas iestāšanos,“ vēsta projekta iRiga koordinators Arnis Balčus.

Fotogrāfijas var uzņemt gan ar profesionālu tehniku, gan mobilo tālruni. Fotogrāfiju par decembra tēmu var pieteikt konkursam pavisam vienkārši – līdz 2. janvārim pievienojot to šim notikumam speciāli radītajai Flickr grupai http://www.flickr.com/groups/iriga-11.

Fotogrāfijai ir jābūt uzņemtai 2013. gadā un attēlu jāiesūta maksimālajā rezolūcijā. Vienas tēmas ietvaros drīkst iesūtīt ne vairāk par 10 fotogrāfijām. Vairāk informācijas par iRIGA: http://www.rigaphotomonth.com/lv/iRIGA

Labākie darbi tiks iekļauti Rīgas Fotomēnesis 2014 izstādē iRIGA, kura norisināsies 2014. gada maijā Eiropas Kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros. Aktīvāko un interesantāko darbu autorus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas.

Rīgas Fotomēnesis 2014 rīko biedrība Rīgas fotomēnesis - fotogrāfs un FK redaktors Arnis Balčus, māksliniece un kuratore Inga Brūvere, mākslas zinātniece Aiga Dzalbe un diplomāts un fotogrāfs Imants Gross, sadarbībā ar nodibinājumu Rīga 2014. Tas būs pirmais vērienīgais fotogrāfijas festivāls galvaspilsētā, kas notiks 2014. gada maija mēnesī dažādās vietās Rīgas pilsētā, kura laikā norisināsies izstādes, semināri, lekcijas un citas aktivitātes.

Foto: Decembris. Foto (c) Elīna Tjutjunnika

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV