Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Videostāsts "Latvija bilžu rāmītī" piedzīvos pirmizrādi

Easyget.lv, 04.12.2013. 13:34

Latvijas iedzīvotāju veidotā videostāsta "Latvija bilžu rāmītī" pirmizrāde notiks otrdien, 10. decembrī, plkst.17.00 kinoteātra "Splendid Palace" Velvju zālē.

Videostāsts "Latvija bilžu rāmītī" ir simbolisks noslēgums Tūrisma attīstības valsts aģentūras organizētajai vietējā tūrisma veicināšanas kampaņai "Atklāj Latviju no jauna!" - to veidojuši Latvijas iedzīvotāji, sociālajā tīklā Draugiem.lv balsojot par skaistāko Latvijas vietu video fragmentiem gan no vietējā tūrisma veicināšanas kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!" 20 vēstnešu videostāstiem, gan raidījuma TE!" sērijām.

Skaistāko Latvijas vietu video fragmentus montējusi "Vides filmu studija", bet videostāsta pavadījums ir īpaši kampaņai veidots jauns aranžējums dziesmai "Mazā bilžu rāmītī". Tās mūzikas autors ir Renārs Kaupers, teksta autors 0 Imants Ziedonis, bet kora aranžējums - Ērika Ešenvalda izpildījumā. Videostāstā dziesmu izpilda Renārs Kaupers un koris "Kamēr".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV