Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izdots Kimberlijas Frīmenas romāns “Vinterbornu dārgumi”

Easyget.lv, 05.12.2013. 10:26

Apgādā “Kontinets” nācis klajā Kimberlijas Frīmenas romāns “Vinterbornu dārgumi” - aizraujoša sāga par mīlestību, noslēpumiem un piedošanas spēku.
Izdots Kimberlijas Frīmenas romāns “Vinterbornu dārgumi”

Austrālijas romantiskās literatūras zvaigznes Kimberlijas Frīmenas romāni iekarojuši visu paaudžu lasītāju sirdis plašajā pasaulē. Autores darbos ir viss – kaislības, mīlestība, noslēpumi un zaudējumi, ievīti saistošu notikumu un piesātinātu emociju audeklā. Neaizmirstams baudījums episku sāgu cienītājiem!

Nesen iznākušais Kimberlijas Frīmenas romāns “Kaisle zem Tasmānijas debesīm” izpelnījies nebijušus panākumus pie Latvijas lasītājiem.

1901. gads
Bākas līča tuvumā iet bojā kuģis. Izabella ir vienīgā, kura izglābjas no katastrofas. Dzīvojusi laulībā bez mīlestības, Izabella Vinterborna cīnās ar bēdām, no kurām, šķiet, nemūžam nespēs atkopties.
2011. gads
Būdama viena un ar sāpju nomāktu sirdi, Libija Sleitere beidzot atgriezusies mājās pēc divdesmit Parīzē nodzīvotiem gadiem, īsti nezinādama, ko tur atradīs. Ir viens apsolījums, kuru viņa ir lauzusi – nekad neatgriezties mājās.
Mežonīgajā un vientulīgajā Austrālijas piekrastē Izabellai un Libijai nākas cīnīties ar pašu izdarīto izvēli un likteņa iedalītajām kārtīm…

Kimberlija Frīmena ir dzimusi Londonā, un uzaugsi Kvīnslendā, kur šobrīd dzīvo. Kimberlija ir rakstījusi, cik vien sevi atceras. Kimberlija ir ieguvusi filozofijas zinātņu doktores grādu Kvīnslendas universitātē, kurā strādā arī par pasniedzēju.

Tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Dairis Hofmanis, 464 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV