Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kino Bize repertuāru papildina īsfilma „Kiosks”

Easyget.lv, 12.12.2013. 14:46 | komentāri (1)

Kinoteātrī Kino Bize līdz gada beigām būs skatāma Anetes Meleces animācijas īsfilma „Kiosks”.
Kino Bize repertuāru papildina īsfilma „Kiosks”

Animācijas filma „Kiosks” ir stāsts par kioska pārdevēju Olgu. Kiosks jau ilgus gadus bijis viņas miteklis, jo monotonais dzīvesveids un kārais zobs Olgu padarījis lielāku par mazās ēkas izeju. Ikdienā viņa lasa ceļojumu žurnālus, pie sienām sprauž saulrietu uzņēmumus un sapņo par tāltāliem ceļojumiem. Kādu dienu nejaušu notikumu virkne viņai liek aizsākt ceļu pretim sapņu piepildījumam.

7 minūtes garā animācijas filma, kas piemērota arī mazajiem skatītājiem, plaši tiek izrādīta pasaules preztižākajos kino festivālos. Atgādinām, ka oktobrī „Kiosks” saņēma labākās Latvijas filmas un atbalstītāju „Relaks Tūre” simpātiju balvas pašmāju īsfilmu festivālā 2ANNAS.

„Kiosks” treileris: http://vimeo.com/70098996

Anete Melece ir animācijas režisore, grafiskā dizainere un ilustratore, kas amatu apguvusi Latvijas Mākslas Aakadēmijā un Lucernas Lietišķo zinātņu un Mākslas universitātē Šveicē. Latvijā Anete kļuva zināma ar savu animācijas darbu „Šodien Vilma nestrādā”. Pašlaik Anete dzīvo un strādā Šveicē.

Kino Bize filma būs skatāma „Marina Abramoviča. Mākslinieka klātbūtnē” seansu ietvaros.

Vairāk informācijas: www.kinobize.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV