Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” notiks deju koncertuzvedums bērniem

Easyget.lv, 13.12.2013. 16:04

21. decembrī plkst. 12.00 kultūras un atpūtas centrā „Imanta” notiks deju koncertuzvedums bērniem „Burtu spēlītes Ziemassvētkos”.

Jautrās dziesmās, dejās un spēlēs darbosies rūķi Podziņš un Kabatiņš, Ābeces Burtu rūķis un pats Ziemassvētku vecītis. „Burtu spēlītēs” bērniem būs iespēja uzzināt, kā rūķiem gāja ar burtu mācīšanos un apgūt vai atkārtot alfabētu pašiem, lai visi kopā varētu doties uz jautro Ziemassvētku balli.

Vairāku starptautisku konkursu laureāts deju studija „Mazais Andžiņš” priecēs mazos skatītājus ar krāšņām un neparastām dejām, savukārt dziedāt kopā aicinās Arņa Miltiņa bērnu vokālā studija „Tu un Es”. Projekts tiek īstenots, pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstam.

Ieeja bērniem līdz divu gadu vecumam, neaizņemot sēdvietu, ir bez maksas. Bērniem un pieaugušajiem - Ls 3.00 (EUR 4.27). Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzē” vai norises vietā pirms pasākuma. Kolektīvos pieteikumus pieņem pa tālruni +371 67181937

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV