Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jaunu Ziemassvētku filmu izlase LTV1 un LTV7

Easyget.lv, 17.12.2013. 15:45

Jaunu Ziemassvētku filmu izlasi Latvijas Televīzijā 22. decembrī pulksten 21.40 LTV1 ēterā atklās sirsnīga romantiska komēdija „Vēstules Ziemassvētku vecītim” par mīlestības izslāpušiem cilvēkiem, kuri smieklīgu pārpratumu, liktenīgu sakritību un dīvainu nejaušību rezultātā sapratīs - no mīlestības neizvairīties, tāpat kā no Ziemassvētkiem.
Jaunu Ziemassvētku filmu izlase LTV1 un LTV7

Pirmdien, 23. decembrī, pulksten 22.30 videostāsts „Ziemassvētki Maltā” LTV1 skatītājus aizvedīs uz Latgali. Pabūsim Aglonas bazilikā, arī piesnigušā mežā un sirsnīgā ģimenes mājā „Smilgas”, kas atrodas netālu no Maltas. Kādu Adventa svētdienu, gatavošanos ziemas saulgriežiem baudīsim kopā ar Lozdu daudzbērnu ģimeni.

Savukārt vakarā pulksten 23.15 romantiska komēdija „Viss, ko es vēlos Ziemassvētkos” visiem, kuri tic mīlestības, draudzības un ģimenes brīnumam.

Skaistākās un visjaunākās brāļu Grimmu pasaku ekranizācijas – 24. decembrī pulksten 10.40 „Zvaigžņu dālderi” un 29. decembrī pulksten 10.40 – „Pelnrušķīte”.

25. decembrī pulksten 22.30 viena no visu laiku visiemīļotākajām Ziemassvētku filmām, leģendārā romantiskā komēdija, kas atkal ļaus noticēt brīnumam – „Tāda ir mīlestība” ar Kolinu Fērtu, Hjū Grantu, Emmu Tompsoni, Keiru Naitliju, Laiemu Nīsonu galvenajās lomās.

28. decembrī pulksten 18.30 LTV1 ēterā svētku raidījums “Citādi latviskais” (Cytaidi latviskais). Laiku starp Ziemassvētkiem un jaunā gada sākumu var uzskatīt par rītausmu cilvēka dzīves ciklā, jo notikusi sevis izvērtēšana, zināma askēze, kas noslēdzas Ziemassvētkos. Tas ir laiks, kad doties ķekatās, apņemt sievu un ļauties emocijā – to raidījums „Cytaidi latviskais” darīs kopā ar deju kopas „Dziga” dejotājiem.

29. decembrī pulksten 18.50 romantiska komēdija „Kopā tikai uz Ziemassvētkiem” par mazajiem, baltajiem meliem, kas izrādīsies tik brīnišķīgi, ka tiem noteikti jākļūst par patiesību.

Pašmāju filmu izlasē LTV1 Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, pulksten 18.40 piedāvās režisora Jāņa Streiča leģendāro mākslas filmu “Cilvēka bērns”, bet pulksten 21.15 LTV dokumentālās videofilmas “Ar nošu lapu un makšķeri. Jāzepam Vītolam – 150” pirmizrādi.

Savukārt LTV7 Ziemassvētku filmu programmā otrdien, 24. decembrī, pulksten 19.05 romantiska komēdija “Rūķīšu medības”, trešdien, 25. decembrī, pulksten 22.15 ģimenes filma “Ziemassvētku vēlēšanās”, bet sestdien, 28. decembrī, pulksten 16.45 romantiska komēdija “Saglabāt ticību” ar pazīstamo aktieri Edvardu Nortonu galvenajā lomā. Viņš ir arī šīs filmas režisors. Svētdien pulksten 18.50 LTV7 piedāvās romantisku filmu “Kopā uz Ziemassvētkiem”.

Ziemassvētku filmu programma abos kanālos vērojama jau šonedēļ un turpināsies līdz pat Jaunajam gadam. Skolēnu brīvlaikā no rītiem LTV1 skatītājiem piedāvā divas aizraujošas pasaku vai ģimenes filmas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV