Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ketlīnas Tesaro grāmata „Smaržu kolekcionāre”

Easyget.lv, 17.12.2013. 16:01

Romāna "Debitante" autore iepriecina ar jaunu grāmatu - „Smaržu kolekcionāre”
Ketlīnas Tesaro grāmata „Smaržu kolekcionāre”

Greisas Manro dzīvē iestājies sajukums: Londonas smalko aprindu sabiedriskā dzīve viņu nogurdina, nesen noslēgtā laulība ir uz sabrukuma robežas, un mājsaimnieces karjera Greisu neizsakāmi garlaiko.

Kā atpestīšana pienāk Greisai adresēta vēstule, kurā apgalvots, ka viņa ir nosaukta par mantinieci Evas d’Orsī testamentā... Ir tikai viena nelaime: Greisa nekad neko nav dzirdējusi par Evu d’Orsī.

Greisa nekavējoties dodas uz Parīzi.

Pamests smaržu veikaliņš Sēnas kreisajā krastā ļauj atšķetināt sirdi plosošo stāstu par neparastu sievieti, kura ir apbūrusi augstāko sabiedrību pagājušā gadsimta divdesmito gadu Ņujorkā un Parīzē.

Buržuāziskās dekadences šarms, aristokrātu sabiedrība, iznīcinošas vājības un stipri raksturi, biedējoši zemūdens akmeņi – tas viss baudāms Ketlīnas Tesaro daiļradē
Valdzinošs, noslēpumains un intriģējošs – šis stāsts burtiski ievelk lasītāju neatbildētu jautājumu un slēptu kaislību pasaulē.

Ketlīna Tesaro studējusi dramaturģiju, bijusi teātra un kino aktrise, šodien ir slavena romānu autore, kuras darbi tiek tulkoti visā pasaulē. Pilnībā pievēršoties romānu rakstīšanai, autore rada to īpašo atmosfēru, kas ļauj brīvi pārvietoties laikā un notikumos, aizrautīgi sekojot līdzi varoņu dzīvēm, liekot izjust tās pilnasinīgi, dzīvi un niansēti.

Par Latvijā iznākušā romāna Debitante iedvesmas avotu kalpojuši patiesi notikumi Eiropas aristokrātu aprindās.

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Artūrs Zariņš, 448 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV