Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dabas muzejā notiks gada pēdējā ģimenes diena

Easyget.lv, 17.12.2013. 17:12

Sestdien, 21. decembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Latvijas Dabas muzejs aicina apmeklēt ģimenes dienu, kas šoreiz veltīta tēmai par dzīvnieku pielāgošanos vides apstākļiem ziemā.

Ziemas saulgriežos, 21. decembrī, Latvijas Dabas muzejā notiks šī gada pēdējā ģimenes diena, kurā tiks stāstīts par to, kā Latvijā mītošie savvaļas dzīvnieki pielāgojas ziemas apstākļiem. Uzzināsiet, kā un kāpēc mainās to kažoks un tauku slānis. Radošajā stūrītī būs iespējams izveidot sev masku un kopā ar muzeja speciālistiem varēsiet pārbaudīt zināšanas par zvēriem.

Ģimenes dienas apmeklētājiem būs arī iespēja apskatīt latviešu tradicionālo masku izstādi „Starp divām saulēm”, kas stāsta par mūsu priekšteču maskošanās tradīcijām, masku tēlos izmantotajiem dzīvniekiem un to simbolisko nozīmi. Izstāde papildināta ar priekšmetiem no muzeja zooloģijas krājuma.

Ģimenes diena notiks Zooloģijas ekspozīcijā muzeja 3. stāvā, izstāde apskatāma muzeja 2. stāva izstāžu zālē. Vairāk informācijas par ģimenes dienu mājas lapā www.dabasmuzejs.gov.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV