Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aktieris Kriss Evanss debitē kinorežijā

Easyget.lv, 19.12.2013. 08:59

Amerikāņu aktieris Kriss Evanss, kurš popularitāti iemantojis pēc filmām “Kapteinis Amerika”, “Atriebēji”, “Kurš pēc kārtas?”, “Fantastiskais četrinieks”, “Mobilais” un citos darbos, nolēmis sēsties režisora krēslā, lai uzņemtu pats savu filmu.
Aktieris Kriss Evanss debitē kinorežijā

Evanss, kurš nākamgad svinēs 33.dzimšanas dienu, Ņujorkā sācis filmēt savu debijas kinolenti ar nosaukumu “1:30 Train”. Savā režijas debijā Evanss pats izpilda titullomu, bet viņa ekrāna partnere ir britu aktrise Alise Īva (Alice Eve), kura zināma pēc lomām filmās “Zvaigžņu ceļš”, “Viņa ir pārāk laba man”, “Vīri melnā 3” u.c.. Topošā filma ir romantiska drāma ar komēdijas elementiem un stāsta par kādu meiteni, kura nokavē nakts vilcienu un sastopas ar Krisa Evansa atveidoto varoni. Evanss ir ne tikai režisors, bet arī viens no producentiem. Filmēšanas darbus jaunais režisors ir iecerējis pabeigt, lai pagūtu atgriezties komiksu varoņa Kapteiņa Amerikas lomā, jo drīzumā paredzēta kases grāvēja “Atriebēji” otrās daļas uzņemšana.

Kriss Evanss šonedēļ uz Latvijas lielajiem ekrāniem būs redzams fantastikas trillerī “Cauri sniegiem” (“Snowpiercer”). Filmas darbība risinās pēc apokalipses, kad Zeme ir sastingusi mūžīgā ziemā, bet cilvēki mīt milzu vilcienā, kas riņķo ap zemi, jo tā ir vienīgā iespēja izdzīvot. Līdzās Krisam Evansam filmā piedalās tādi izcili aktieri kā Tilda Svintone, Eds Hariss un Džons Hērts.

Filmas “Cauri sniegiem” reklāmas rullītis ar subtitriem latviski:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV