Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„Teātris.zip” piedāvā divus „Indrānu” iestudējumus

Easyget.lv, 02.01.2014. 14:53

Noslēdzot Rūdolfa Blaumaņa jubilejas gadu, Latvijas Televīzija raidījumu ciklā „Teātris.zip” rādīs divus slavenā rakstnieka darba „Indrāni” iestudējumus.

Sestdien, 4. janvārī, pulksten 21.25 LTV1 skatītājiem būs iespēja vērot leģendāro 1988. gada Latvijas Nacionālā teātra izrādi Mihaila Kublinska režijā, savukārt LTV7 skatītāji tajā laikā oriģinālvalodā ar latviešu subtitriem varēs baudīt jaunā režisora Elmāra Seņkova 2012. gada „Indrāni” iestudējumu M. Čehova Rīgas Krievu teātrī.

Pirms 25 gadiem Latvijas Nacionālajā teātrī ar Kārli Sebri un Veltu Līni galvenajās lomās „Indrānus” iestudēja režisors Mihails Kublinskis, bet pirms pusotra gada ar šo pašu R. Blaumaņa lugu jaunais režisors Elmārs Seņkovs sevi pierādīja M. Čehova Rīgas Krievu teātrī. Ko darīt, ja uzplaiksnījis paaudžu konflikts – tas ir neizbēgams vai risināms? Abas izrādes pēc raidījuma “Teātris.zip” redzēsiet LTV1 un LTV7, dodot lielisku iespēju salīdzināt!

“Teātris.zip” šoreiz uz sarunu aicinājis jauno, talantīgo komandu no Krievu teātra iestudējuma: režisoru Elmāru Seņkovu, scenogrāfu Reini Dzudzilo, Gusti – Jekaterinu Frolovu un Noliņa lomas atveidotāju, latviešu aktieri Kārli Krūmiņu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV