Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas Nacionālais vēstures muzejs piedāvā „Rotaļlietu stāstus”

Easyget.lv, 06.01.2014. 14:50

11. janvārī Latvijas Nacionālais vēstures muzejs ģimenes ar bērniem aicina uz nodarbību „Rotaļlietu stāsti”.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad Latvijas Nacionālais vēstures muzejs turpinās cikla „Muzejs ģimenei” nodarbības, piedāvājot iespēju ģimenēm ar bērniem reizi mēnesī laiku pavadīt izzinot kultūras vērtības un uzturoties kultūrvēsturiskā vidē.

11. janvāra nodarbība LNVM nodaļā „Dauderi” sāksies plkst. 12.00. Tās galvenie varoņi būs rotaļlietas, kuras priecējušas bērnus vēl pirms gadu desmitiem – koka zirdziņš, liels plīša lācis, lupatu lellīte, uzvelkams robotiņš un daudzas citas. Kā allaž mazie apmeklētāji varēs gan piedalīties spēlēs, gan asināt prātu, iedziļinoties dažādos uzdevumos.

„Dauderu” pievilcību vairo plašais parks, kas ieskauj muzeja ēku. Tajā ģimenes ar bērniem daļu šīs vietas apmeklējumam atvēlētā laika var pavadīt svaigā gaisā.

Par ģimeni šo nodarbību kontekstā muzejs uzskata pirmsskolas un jaunāko klašu bērnus, kurus pavada pieaugušie (vecāki, radinieki, draugi).

Maksa par līdzdalību cikla „Muzejs ģimenei” pasākumā 3,56 EUR neatkarīgi no ģimenes locekļu skaita.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV