Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

NKC izsludina līdzfinansējuma konkursu ārvalstu filmu uzņemšanai Latvijā

Easyget.lv, 08.01.2014. 17:17

Nacionālais kino centrs (NKC) izsludinājis konkursu par valsts budžeta līdzfinansējuma 426 862 eiro apmērā piešķiršanu ārvalstu filmu uzņemšanai Latvijā.

Konkursa mērķis ir atbalstīt ārvalstu filmu uzņemšanu Latvijā, vienlaikus veicinot gan filmu profesionāļu nodarbinātību un konkurētspēju, gan kopējo Latvijas ekonomikas un radošo industriju attīstību.

Līdzfinansējums var tikt piešķirts filmu projektiem, kas daļēji vai pilnībā tiek īstenoti Latvijas teritorijā un kurus kā pakalpojumus vai kopražojumus realizē Latvijas filmu producents. Līdzfinansējumu var piešķirt tikai tad, ja ārvalstu filmas uzņemšanā tiek izmantoti tikai Latvijā reģistrētu fizisko vai juridisko personu pakalpojumi.

Projekta iesniegšanas termiņš ir 2014. gada 31. janvāris. Papildu informācija par projektu atrodama NKC mājas lapā: www.nfc.lv vai zvanot pa tālruni 67358862.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV