Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Līvs Šreibers tēlo klaustrofobijas mocītu Marsa pētnieku

Easyget.lv, 09.01.2014. 11:49

Amerikāņu aktieris Līvs Šreibers filmā „Pēdējās dienas uz Marsa” tēlo klaustrofobijas mocītu zinātnieku, kuram jācīnās ar astronautiem, kuri pārvēršas par zombijiem, un jācenšas pasargāt Zemi no briesmīgā vīrusa.
Līvs Šreibers tēlo klaustrofobijas mocītu Marsa pētnieku

„X cilvēku” zvaigznei baisa filma nav nekas jauns. Līva Šreibera karjera Holivudā sākās ar triloģiju „Kliedziens”. Tagad viņš tēlo galveno varoni fantāzijas trillerī „Pēdējās dienas uz Marsa”, kas Latvijas kinoteātros tiks demonstrēts no 17. janvāra.

Filma stāsta par zinātniekiem, kuri pēta sarkano planētu. Pēdējās dienās uz Marsa viņi atklāj ko interesantu. Pētījumi beidzas šausmīgi, izrauties gandrīz nav iespējams.

Pašu L. Šreiberu biedē doma par iespēju nokļūt tādos apstākļos. „Uz Zemes mēs nespējam iztēloties, kā justos pilnīgā nošķirtībā no ārpasaules, turklāt uz svešas planētas. Diez vai mūsu fantāzija maz ir tik bagāta,” sacījis aktieris.

Aktieris izpelnījies ievērību arī, būdams režisors, producents un scenārists, savulaik bija dzeltenās preses uzmanības centrā. Tenku cienītājus intriģēja runas par aktiera romānu ar austrāliešu aktrisi Neiomiju Votsu. Pārim ir divi dēli (dzimuši 2007. un 2008. gadā), taču viņi apprecējās diezgan nesen – 2013. gada jūnijā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV