Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt filmu “Tarzāns”

Easyget.lv, 09.01.2014. 12:54

10. janvārī Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt piedzīvojumu filmu “Tarzāns” (“Tarzan”). Tā ir animācijas filma visai ģimenei - jauna versija klasiskajam stāstam par puisi, kas uzaudzis džungļos.
Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt filmu “Tarzāns”

Filmas darbība risinās mūsdienās. Pēc helikoptera avārijas Āfrikas džungļos izdzīvo trīsgadīgs puika, kuru savā paspārnē ņem gorilla vārdā Kala un audzina kā savu mazuli. Drīz puika izaug un kļūst stiprs un veikls. Džungļos viņu pazīst pēc vārda Tarzāns. 14 gadu vecumā Tarzāns pirmoreiz satiek cilvēku - pusaudzi Džeinu, kura ir atlidojusi uz Āfriku kopā ar savu tēvu, dabas zinātnieku. Šī sastapšanās izmaina viņa dzīvi...

Aktuālā filma “Tarzāns” ir ASV, Vācijas un Francijas producentu veikums un uzņemta, izmantojot jaunākos kino specefektu sasniegumus, tostarp “motion capture” tehniku, kad aktieru veikums ar datortehnoloģiju palīdzību tiek pārvērsts digitālos varoņos. Latvijas skatītājiem filma tiek piedāvāta dublēta latviski un krieviski, kā arī tā tiek demonstrēta 2D un 3D formātos.

Tarzāns, kura piedzīvojumi pirmo reizi tika publicēti pirms simts gadiem, dažādās aptaujās minēts kā viens no visu laiku atpazīstamākajiem un populārākajiem literatūras varoņiem. Stāsts par Tarzānu ir ekranizēts vairākos desmitos kino un TV filmu, ir uzvestas teātra izrādes un iestudēti mūzikli, publicēti komiksi un radīti citi darbi un preces, izmantojot šī varoņa vārdu. Tarzāna gaitas ir adaptētas kino un TV formātā vairāk reižu nekā jebkurš cits romāns, piekāpjoties vienīgi stāstam par Drakulu.

Filmas “Tarzāns” reklāmas rullītis latviešu valodā:

Video par filmas tapšanu ar subtitriem latviski:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV