Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Britena simtgades pasākumu ietvaros rādīs dokumentālo filmu par komponistu

Easyget.lv, 10.01.2014. 12:33

Britu komponista Bendžamina Britena 100 gadu jubilejas pasākumu ietvaros kinoteātrī Splendid Palace demonstrēs dokumentālo filmu „Benjamin Britten: A Time There Was”.
Britena simtgades pasākumu ietvaros rādīs dokumentālo filmu par komponistu

Komponista jubilejas ietvaros 17. janvārī Lielajā Ģildē notiks koncerts, pirms kura tiks demonstrētas melnbaltās īsfilmas ar Britena mūziku, kā arī tur būs aplūkojama Britena jubilejas plakātu izstāde.

Jubilejas pasākuma ietvaros 18. janvārī plkst. 15:30 kinoteātra „Splendid Palace” Mazajā zālē tiks demonstrēta Tonija Palmera 1979.gada dokumentālā filma par komponistu. Filmā izmantoti fragmenti no tādām pasaulslavenām Britena operām kā "Pīters Graims" un "Nāve Venēcijā", arhīvu materiāli, kuros Britens redzams darba procesā, intervijas ar Leonardu Bernsteinu un Svjatoslavu Rihteru.

Ieeja: 3.50 EUR (2,46 Ls); skolēniem, studentiem un pensionāriem, kā arī, uzrādot 17.janvāra koncerta biļeti kinoteātra kasē - 2.50 EUR (1.76 Ls).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV