Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

K Sunī notiks kinofestivāls Krievijas filmu dienas

Easyget.lv, 13.01.2014. 15:56

No 17. līdz 19. janvārim kinoteātrī K. suns notiks kinofestivāls "Krievijas filmu dienas", piedāvājot četras pēdējos gados uzņemtas filmas.
K Sunī notiks kinofestivāls Krievijas filmu dienas

Piektdien, 17. janvārī, plkst. 18:00 Ādas jakas/ Косухи

Diena no trīs jaunu Maskavas jauniešu dzīves. Miljonāra dēls. Inteliģents. Strādnieks. Trīs jaunas Krievijas klašu pārstāvji. Viņi nepazīst viens otru, bet šodien, Dzimšanas dienā, viņi satiksies...

2013, drāma, jauniešu filma. Režisors: Sebastjans Alarkons. Lomās: Timurs Alarkons, Jurijs Nazarovs, Aleksandrs Adabašjans.

Sestdien, 18. janvārī, plkst. 16:00 Lūk, kas ar mani notiek/ Со мною вот что происходит

31.decembris. Galvenais varonis - Artjoms, nopietni gatavojas Jaungada pasākumam ar kolēģiem. Pavisam negaidīti pie viņa atbrauc viņa paša brālis Vaļa (Valentīns) no Volgogradas. Brālis ir neticami traģikomisks. Viņš visu laiku kautrējas dalīties ar, ja eksistē vismaz iespēja. Šī tikšanās un šī diena pamazām izmainīs visus, padarot par labākiem cilvēkiem, ļaujot atcerēties visu to labāko, kas ir cilvēkos.

2012, melodrāma, komēdija. Režisors: Viktors Šamirovs. Lomās: Goša Kucenko, Viktors Šamirovs, Oļesja Žeļezņaka.

Plkst. 18:00 Stāsti/ Рассказы

Filma sastāv no četrām, atšķirīgām pēc žanra, novelēm: absurda komēdijas, sociālas satīras, trillera un melodrāmas no mūsdienas Krievijas sabiedrības dzīves. Šīs noveles izvirza sociālus, ētiskus un kultūras jautājumus. Šīs noveles ir saistītas viena ar otru tikai ar autoru. Tie palīdz pārdomāt jautājumu: "Kādā pasaulē mēs dzīvojām?".
2012. drāma, komēdija. Režisors: Mihails Segals. Lomās: Andrejs Merzļikins, Igors Ugoļņikovs.

Svētdien, 19. janvārī, plkst. 16:00 Tumšā pasaule. Līdzsvars/ Тёмный мир. Равновесие

Cilvēcei apdraud ēnu iebrukums, kas nozags spēkus un mūsu jūtas. Un tagad tikai izredzētie var atrast apdraudējuma avotu un glābt pasauli un cilvēci. Studentei Dažai no pašas bērnības pieder noslēpumains amulets. Pavisam negaidīti viņa atklāj, ka amulets nav parasta rotas lieta.

2013, piedzīvojumi, fantāzija. Režisors: Oļegs Asaduļins. Lomās: Aleksandrs Ratņikovs, Alise Hazanova, Valērijs Opjokins, Valērija Lanskaja.

Biļetes cena €5.00, skolniekiem, studentiem, senioriem €2.00.

Foto: Kadrs no filmas "Lūk, kas ar mani notiek". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV