Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aleksandrs Širvindts atradis „Līdzekļus no mantojuma”

Easyget.lv, 15.01.2014. 09:14

Aleksandrs Širvindts, Fjodors Dobronravovs un Maskavas Satīras teātris Rīgas skatītājiem piedāvā huligānisku svētku komēdiju "Līdzekļi no mantojuma".
Aleksandrs Širvindts atradis „Līdzekļus no mantojuma”

Žana Fransuā Renjāra lugu mūsdienu skatuvei adaptējis ievērojamais dzejnieks un scenāriju autors Jurijs Rjašencevs, savukārt īpašu košumu tai piešķir aktieris Fjodors Dobronravovs, kurš iestudējumā atveido teju duci dažādu tēlu.

Spilgtas dekorācijas, negaidītas pārģērbšanās un kuriozas sakritības pārvērš izrādi izjokošanas un draiskulību virknē, kas ir varoņu sīvā cīņa par mīlestību un mantojumu. Izrādei ir ārkārtīgi asprātīgs režijas risinājums. Aleksandrs Širvindts liek atdzimt ielu teātra garam, vētraini un jautri izspēlējot varoņu kaislību samezglojumus.

Izrādē piedalās brīnišķīgs aktieru sastāvs: Fjodors Dobronravovs, Jeļena Podkaminskaja, Jurijs Ņifontovs, Aleksandrs Čerņavskis. Viņi visi ir elegantās un ironiskās franču komēdijas virtuozi.

"Līdzekļi no mantojuma" ir Satīras teātra svētku izrāde. Nevaldāma līksmība, principu un morāles prombūtne – iedarbīgas zāles cīņā ar ikdienību, pozitīvu emociju lādiņš un izcila dāvana.

Izrāde notiks 10., 11. martā Dailes teātrī.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV