Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Smiekli līdz asarām komēdijseriālā "Perfektā sieva"

Easyget.lv, 15.01.2014. 10:24

Jauno komēdijseriālu "Perfektā sieva" ("Trophy Wife") kanāls "Fox Life" sāks izrādīt trešdien, 15.janvārī, informēja "Fox International Channels" sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
Smiekli līdz asarām komēdijseriālā "Perfektā sieva"

Seriāla galvenā varone ir ballīšu cienītāja Keita. Pievilcīgās blondīnes dzīve pārvēršas līdz nepazīšanai, kad viņa apprecas ar pusmūža juristu Pītu, ar kuru iepazinusies karaoke bārā. Jauno sievieti nebiedē fakts, ka viņas lieliskajam vīrietim aiz muguras jau ir divas laulības un pūrā - trīs bērni. Tomēr drīz pēc kāzām Keita atskārst, ka apprecējusies ne tikai ar Pītu, bet arī ar viņa bijušajām laulenēm un to negantajām atvasēm.

Ekssievas un viņu bērni izmanto dažādas manipulatīvas metodes, lai nemitīgi jauktos jaunā pāra dzīvē. Vairumam sieviešu šāda situācija droši vien šķistu kā totāla katastrofa, taču ne Keitai! Dzīvesprieks, optimisms un bērnišķīgi jautras izdarības jaunajai dāmai ne tikai palīdz tikt galā ar dzīves pārbaudījumiem, bet arī sasmīdina skatītāju līdz pat asarām.

Seriāla kvalitātes zīme ir atzinīgais kritiķu vērtējums - pēc viņu atzinuma, komēdija esot ne tikai svaiga humora un asprātīgas ironijas pārpilna, bet arī ļoti reālistiska. Viss notiek līdzīgi kā dzīvē!

Kritiķi par pārliecinošu tēlojumu sevišķi slavē galvenās lomas atveidotāju zviedru izcelsmes Holivudas zvaigzni Malinu Ekermani, kas pazīstama ar lomām lielā ekrāna filmās "27 kleitas" ("27 Dresses"), "Bildinājums" ("The Proposal") un "Wanderlust" ("Klejotkāre"). Turklāt daudzi ir sajūsmā par saspēles ķīmiju starp Ekermani un Bredliju Vitfordu, kas seriālā atveido viņas vīru. Latvijas skatītājiem šis aktieris vislabāk pazīstams ar savām lomām seriālā "Labie puiši" ("The Good Guys") un kinolentē "Būda mežā" ("The Cabin in the Woods").

"Perfektās sievas" scenārija autores ir divas interesantas personības - Emīlija Halperna, kas vairākus gadus rakstījusi scenāriju arī kulta seriālam "Privātprakse", un Sāra Haskinsa, Amerikā pazīstama feministe un Hārvarda universitātes absolvente, kas savos rakstu darbos satīriskā veidā ironizē par dzimumu stereotipiem mūsdienu sabiedrībā.

Skaties jauno komēdiju "Perfektā sieva" kanālā "Fox Life" trešdienās, plkst. 19.00, sākot no 15.janvāra!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV