Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt komēdiju “Mīlestība un lielpilsēta 3”

Easyget.lv, 16.01.2014. 09:09

17. janvārī Latvijā sāk demonstrēt Krievijas komēdiju “Mīlestība un lielpilsēta 3” (“Любовь в большом городе 3”), kurā galvenās lomas atveido aktieri Svetlana Hodčenkova, Filips Kirkorovs, Vera Brežņeva, Aleksejs Čadovs, Holivudas filmu zvaigzne Šārona Stouna un citi.
Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt komēdiju “Mīlestība un lielpilsēta 3”

Pirmā populārās komēdiju franšīzes daļa uz lielajiem ekrāniem iznāca 2009.gadā, bet tās turpinājums 2010.gadā. Abas iepriekšējās filmas Krievijā uzrādīja teicamus kases ieņēmumu panākumus, kopā iekasējot vairāk nekā 600 miljonus Krievijas rubļu (13 miljoni eiro). Savukārt jaunākā filma, kura Krievijā pirmizrādi piedzīvoja pirmajā janvārī, iekasējusi jau 450 miljonus rubļu (ap 10 miljoniem eiro). Trešajā filmā atgriežas virkne iepriekšējo daļu varoņi, bet stāsts risinās ap jauno tēvu piedzīvojumiem, kamēr viņu sievas dodas ceļojumā. Filmas darbība risinās gan Krievijā, gan Lasvegasā, ASV. Komēdijas “Mīlestība un lielpilsēta 3” veidotāju un centrālo zvaigžņu komentāri:

Vera Brežņeva: “Visas trīs filmas ir pamācošas, tajās katrā ir sava morāle. Pirmajā daļā tās bija pāru attiecības, otrajā filmā tika risināti jautājumi, ar kuriem saskaras pāri, kas gaida bērniņu, bet trešā filma ir par attiecībām ģimenē. Un tas viss tiek pasniegts ar humoru!”

Aleksejs Čadovs: “Komēdija ir viegls žanrs, tādēļ varu droši apgalvot, ka filmēšanās nesagādāja nekādu grūtību. Tomēr tajā pašā laikā šo viegluma sajūtu saglabāt nav nemaz tik vienkārši. To es sapratu piedaloties trešajā “Mīlestība un lielpilsēta” filmā...”

Svetlana Hodčenkova: “Lai arī mēs saskārāmies ar vairākiem radošiem šķēršļiem, jo jaunajā filmā piedalās tie paši aktieri un spēlē tos pašus varoņus, tikai citos apstākļos un situācijās, mēs no sirds centāmies attaisnot skatītāju cerības.”

Filips Kirkorovs: “Filmā es spēlēju svēto Valentīnu, taču man pašam šķiet, ka nekāds svētais es tomēr neesmu.”

Visu trīs filmu režisors Marius Vaisbergs: “Mūsu jauno filmu skatītāji iemīlēs, jo tā ir viena no šīs ziemas jaukākajām un jautrākajām komēdijām. Vienīgi filma “Eglītes 3” mums sastāda konkurenci.”

Filmas reklāmas rullītis ar subtitriem latviski:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV