Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Jaunas kaislības izmeklēšanas drāmā "Kāsla metodē"

Easyget.lv, 16.01.2014. 09:58

Izmeklēšanas drāmas "Kāsla metode" ("Castle") fani var līksmot - kanālā "Fox Life" no ceturtdienas, 16.janvāra, sāk izrādīt kulta seriāla jaunāko, 6.sezonu, kas sola jaunas kaislības un vēl intriģējošākus sižeta līkločus, pastāstīja "Fox International Channels"(FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
Jaunas kaislības izmeklēšanas drāmā "Kāsla metodē"

Jaunajā sezonā harismātiskais un skandalozais Ņujorkas kriminālromānu autors Ričards Kāsls, kurš apveltīts ar spēju domāt kā ļaunprātis, turpina strādāt kopā ar izmeklētāju komandu, lai palīdzētu atklāt noziegumus un smeltos iedvesmu rakstīšanai. Viņa mūza un varone ir šarmantā un gudrā detektīve Keita Beketa.

6.sezona sākas ar romantisku epizodi, kurā Keita pieņem Ričarda bildinājumu, lai gan ir pamatīgi pārsteigta, jo pēdējā laikā abu attiecības nav bijušas rozēm kaisītas. Skaists un aizkustinošs sākums, tomēr jau pēc neilga laika notiek kas pavisam negaidīts - atklājas, ka spalvas meistara dzīvība ir briesmās, jo viņš ir saindēts ar toksisku ķīmisku vielu. Tikai nepilnās 24 stundās Keitai kopā ar citiem izmeklētājiem ir jāatrod iedarbīga pretinde, lai glābtu no nāves līgavaini un nepieļautu vēl citu cilvēku bojāeju.

Seriāls, ko demonstrē jau kopš 2009.gada, ASV sasniedzis arvien jaunas popularitātes virsotnes. Jaunās sezonas pirmo sēriju, ko Savienotajās Valstīs izrādīja 23.septembrī, noskatījās 11,46 miljoni skatītāju vecumā no 18 līdz 49 gadiem pretstatā iepriekšējās sezonas pirmajai sērijai, kuru vēroja 10,45 miljoni skatītāju minētajā vecuma grupā. 6.sezonas pirmās sērijas vērotāju pulks bija pat lielāks nekā 5.sezonas finālam, kuru noskatījās 11,16 miljoni skatītāju vecumā no 18 līdz 49 gadiem.

Seriāla panākumus nodrošina aizraujošie sižeta pavērsieni, kā arī lieliskā un pārliecinošā saspēle starp aktieri Neitanu Filionu, kurš atveido Kāslu, un aktrisi Stanu Katiču, kas tēlo Beketu. Tieši jūtu un emociju ķīmija, kāda virmo abu starpā, ir bijusi par iemeslu runām, ka aktieriem ir romantiskas attiecības. Daudzi seriāla pielūdzēji pauduši, ka, viņuprāt, Filions un Katiča būtu ideāli saderīgs pāris ne tikai seriālā, bet arī dzīvē.

Skaties "Kāsla metodes" 6.sezonu kanālā "Fox Life" ceturtdienās, plkst. 19.00, sākot no 16.janvāri!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV