Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ārons Ekhārts gatavojas pamest kino

Easyget.lv, 20.01.2014. 09:06

Amerikāņu aktieris Ārons Ekhārts (Aaron Eckhart), kurš ir zināms pēc lomām filmās “Tumšais bruņinieks” (“The Dark Knight”), “Smēķēt atļauts” (“Thank You For Smoking”), “Kauja Losandželosā” (“Battle Los Angeles”), “Ruma dienasgrāmata” (“The Rum Diary”) un kurš drīzumā uz lielajiem ekrāniem būs redzams asa sižeta lentē “Es, Frankenšteins” (“I, Frankenstein”), intervijā izteicies, ka vēlas pamest kino.
Ārons Ekhārts gatavojas pamest kino

“Es vēlos pamest kino biznesu, jo man šķiet, ka esmu to darījis gana ilgi. Labāk man patiktu pārcelties uz savu rančo un palikt tur pastāvīgi... Es gribu doties kalnos, skaldīt malku un dzīvot vienkāršu dzīvi,” intervijā populārajam TV šovam “Tonight Show with Jay Leno” atzina četrdesmit sešus gadus vecais aktieris. Tiesa, montāžas stadijā atrodas vairākas filmas ar Ārona Ekhārta piedalīšanos, kā arī viens izziņots projekts, kura filmēšana vēl nav sākusies. Savukārt aktuālā 3D asa sižeta fantastikas filma “Es, Frankenšteins” ar Āronu Ekhārtu doktora Frankenšteina radījuma lomā uz ekrāniem iznāk 24.janvārī. To veidojuši populārās filmu sērijas “Tumsas pasaule” (“Underworld”) autori.

Filmas treileris ar subtitriem latviski un krieviski:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV