Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: LTV1 sākusies „Lielā lasīšana”

Easyget.lv, 20.01.2014. 13:57

19. janvārī LTV1 sākās pirmais televīzijas šovs par literatūru Latvijā „Lielā lasīšana”, kurā gada garumā noskaidros iecienītāko daiļliteratūras grāmatu Latvijā.
Foto: LTV1 sākusies „Lielā lasīšana”

Galerijas:

Jaunais raidījums „Lielā lasīšana”, veicinot lasīšanu un interesi par literatūru, veidos grāmatu sacensību un rezultātā noskaidros visiecienītāko grāmatu Latvijā. Skatītājus gaida pazīstamu personību atziņas par savu mīļāko literatūru, kā arī atraktīvi stāsti par pašām grāmatām. Šova dalībnieki ir visi, kuri lasa grāmatas.

Balsošana par grāmatām notiks vairākos posmos no 19. janvāra līdz 16. novembrim, izveidojot grāmatu TOP 100, TOP 21, TOP 5 un noslēguma raidījumā noskaidrojot vislasītāko daiļliteratūras grāmatu latviešu valodā.

Par populārāko grāmatu „advokātiem” raidījumā kļūs izcilas Latvijas personības, kas dalīsies savā lasīšanas pieredzē. Par savu vismīļāko grāmatu stāstīs plaši pazīstamas personības no kultūras, politikas, sporta, televīzijas, literatūras, teātra, mūzikas, kino un citām jomām.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV