Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Par zombiju pārģērbies fans nobiedē "Staigājošo miroņu" zvaigzni

Easyget.lv, 21.01.2014. 10:39

Šausmu drāmas "Staigājošie miroņi" ("The Walking Dead") spīdeklis Normens Rīduss ir kļuvis par izjokošanas upuri - vietnē "Youtube" redzamā videomateriālā viņu pārbiedē kāds par zombiju pārģērbies kulta seriāla fans.
Par zombiju pārģērbies fans nobiedē "Staigājošo miroņu" zvaigzni

Iespēju izjokot aktieri 17 gadīgajam amerikāņu pusaudzim Nikam Santonastaso sagādāja televīzijas izklaides kanāls „Fox”, uzsākot sociālajos medijos kampaņu, lai atrastu visā pasaulē seriāla jūsmīgākos pielūdzējus un sarūpētu viņiem neaizmirstamus un jautrus brīžus.

Pagājušajā nedēļā Niks kopā ar vecākiem devās no Ņūdžersijas uz „Fox” studiju Tokijā. Tur viņš ar "Staigājošo miroņu" grima virtuoza Grega Nikotero palīdzību pārtapa par perfektu zombiju, savukārt seriāla galvenās lomas atveidotājs Endrjū Linkolns (Riks Greimss) organizēja biedēšanas pasākumu, bet slepenās kameras iemūžināja Rīdusa izbīli, negaidīti ieraugot no galdapakšas izlekušu zombiju.

Niks nav parasts pusaudzis - retas ģenētiskas kaites dēļ viņam nav kāju un ir tikai viena roka. Tomēr jaunietis interneta vidē ir iemantojis vairāk nekā 500 tūkstošus sekotāju un kļuvis par iedvesmas avotu daudziem cilvēkiem. Niks ir izkopis visdažādākos talantus - viņš dzied, skeito, spēlē beisbolu, futbolu un datorspēles, turklāt ir apveltīts ar labu humora izjūtu.

10.februārī "Staigājošie miroņi" ar 4.sezonas otro daļu atgriezīsies „Fox” kanālos daudzviet pasaulē, tostarp Latvijā.

Seriāls, kurš debitēja 2010.gada 31.oktobrī, Viso Svēto jeb Helovīna dienā, nominēts daudzām balvām un saņēmis kopumā 11 balvu, tostarp "Zelta globusu" kā labākais televīzijas drāmas seriāls un divas prestižās "Emmy" balvas. Tas stāsta par šerifa palīgu Riku, kurš pēc pamošanās no komas saprot, ka pēc šausminoša apokaliptiska notikuma pasauli ir apsēduši asinskāri zombiji.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV