Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Topošā dejas izrāde “Intervija ar Madonnu” piedzīvo prezentāciju Ņujorkā

Easyget.lv, 22.01.2014. 15:06

22. janvāra vakarā New York Live Arts studijā pirmo publisko prezentāciju piedzīvos topošā dejas izrāde “Intervija ar Madonnu”, kuru veido horeogrāfe Kristīne Vismane sadarbībā ar scenogrāfi Epp Kubu (Igaunija) un komponistu, mūziķi Jēkabu Nīmani.
Topošā dejas izrāde “Intervija ar Madonnu” piedzīvo prezentāciju Ņujorkā

Kā vēsta izrādes producente Zane Estere Gruntmane, “Intervija ar Madonnu” iecerēta eseja par vientuļām mātēm mūsdienu pasaulē, kas tiek veidota ar interviju, attēlu, kustības, teksta, mūzikas, simbolu un diskusiju starpniecību. Radošā komanda mēģinās uzzināt pēc iespējas plašāku skatpunktu par izvēlēto tēmu un, reaģējot ar tiem, panākt tuvāku un atklātāku redzējumu, ko nozīmē būt vientuļai mātei šodien. Izrāde balansēs starp šķietamo un dokumentālo, svēto un ikdienišķo, atklāto un noklusēto.

Radošā komanda:
Horeogrāfija, izpildījums: Kristīne Vismane
Mūzika un dzīvais izpildījums: Jēkabs Nīmanis
Scenogrāfija un vizuālā māksliniece: Epp Kubu
Producente: Zane Estere Gruntmane

Izrādes publiskā prezentācija notiek rezidenču programmas Movement Research izrāžu vakara ietvaros. “Intervija ar Madonnu” pirmizrāde Latvijā gaidāma marta sākumā, informācija par norises vietu un laiku sekos.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV