Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

UgunsGrēka pulkam pievienojas jauni aktieri

Easyget.lv, 23.01.2014. 12:17 | komentāri (3)

20.janvārī pie TV3 skatītājiem ar jaunāko, 11.sezonu atgriezās seriāls „UgunsGrēks”. Jaunākajā „UgunsGrēka” sezonā komandas sastāvam pievienojusies aktrise Māra Mennika un tuvākajās sērijās gaidāmi vēl trīs aktieri - Aigars Vilims, Jānis Jarāns un Poļina Orlova. 
UgunsGrēka pulkam pievienojas jauni aktieri

55 gadus vecais Zigmārs Bergmanis, kura lomas atveidotājs būs Valmieras drāmas teātra aktieris Aigars Vilims, pirmo reizi būs sastopams 28.janvārī. Zigmārs ir piecas reizes bijis precējies un šķīries, viņš ir parūpējies par kuplu bērnu skaitu. Pašlaik Zigmārs bēguļo un izvairās no alimentu maksāšanas, tāpēc oficiāli nestrādā. Tas nav viss! Zigmārs ir piecas reizes sēdējis par dažādām sīkām zādzībām un laulību afērām. Kopumā savas dzīves laikā viņš cietumā pavadījis jau aptuveni 10 gadus.

Otrs aktieris, kas arī būs sastopams 28.janvārī, ir aktieris Jānis Jarāns: „Esmu pagodināts un priecīgs atkal strādāt ar saviem televīzijas kolēģiem – esmu atgriezies pie savas ģimenes.” J.Jarāns atveidos Jezupa mātesbrāli, policistu Induli Strautiņu, kurš jau 10 gadus ir atraitnis. Atklājot vairāk par Induļa personību, kļūs skaidrs iemesls - kad viņš uztraucas, sāk stostīties un raustīt valodu. Tas jo spilgti izpaužas mirkļos, kad Indulis komunicē ar sievietēm, kas viņam patīk.

Trešā jaunā UgunsGrēka komandas biedrene ir līdz šim daudz pieminētā Helēnas un Donāta meita Aņa. Aņečka ir skolniece, kura vēlas kļūt par modeli un iet savas mātes pēdās. Aņu atveido 13 gadus jaunā meitene Poļina, kurai nav līdzšinējas aktrises pieredzes, bet potenciāls par tādu kļūt ir liels. Aņas aktrises dotumus ikviens skatītājs varēs novērtēt jau 3.februāra vakarā.

Baudiet iemīļotā seriāla UgunsGrēks 11.sezonu no pirmdienas līdz ceturtdienai 20:20 TV3!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV