Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Pārdaugava ielas garumā” ar Lilitu Eglīti

Easyget.lv, 23.01.2014. 12:20

30. janvārī 19:00 Kalnciema kvartālā stāstu vakara „Pārdaugava stāsta” ietvaros būs iespēja tikties ar LTV raidījuma „Ielas garumā” vadītāju un producenti Lilitu Eglīti, kura dalīsies ar neparastiem piedzīvojumiem un atklājumiem, kas radušies veidojot raidījuma „Ielas garumā” sižetus par Pārdaugavu.

Raidījums „Ielas garumā” jau ēterā ir desmit gadus, un ievērojama raidījumu daļa atspoguļo tieši Pārdaugavu – tās ielas un tajā dzīvojošo cilvēku stāstus. Lilita Eglīte stāstu vakarā atklās dažādas savādības, kas radušās, neparastus Pārdaugavas ielu nosaukumus skaidrojot. Par to, kā satikt īsto cilvēku īstajā vietā un laikā un kas īpašs tieši Pārdaugaviešiem un viņu apdzīvotajām ielām.

Vakara galvenā stāstniece, Lilita Eglīte, ir žurnāliste. Mācījusies Latvijas Universitātē un Maskavas Universitātē. Latvijas Televīzijā strādājusi Bērnu un Jaunatnes, un Kultūras raidījumu redakcijās. Dažus gadus darbojusies sporta jomā, organizējot „Sporta laureātus”, sporta filmu festivālus un citus pasākumus. Nozīmīgākie raidījumi - „Aprīļa pilieni”, „Pēkšņi”, „Ejam meklēt” („Pieturiet!”), „Zīmes”, ”Kultūras stunda”, ”Tur laukā aiz durvīm”, kultūras personību portretraidījumi, video enciklopēdija „Ielas garumā”, video filmas: „Neaizmirstais sākums”( no Atmodas līdz 4.maijam), ”Mazā zeme Bolderāja” un „Rīgas geto stāsti”..

Pasākums notiks Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35. Ieeja 4.5 eiro, studentiem un pensionāriem 1.50 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV