Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Foto: Atklāta vērienīgā grafikai veltītā izstāde „Grafika–S"

Easyget.lv, 24.01.2014. 23:41

No 25. janvāra līdz 6. martam Rīgas Mākslas telpā skatāma izstāde „Grafika–S", kurā jaunākos darbus izstādījuši vairāk nekā piecdesmit Latvijas mākslinieki.
Foto: Atklāta vērienīgā grafikai veltītā izstāde „Grafika–S"

Galerijas:

Izstādes dalībnieki ir gan meistari, gan jaunie talanti, gan tradicionālisti, gan arī konceptuālisti. Kā uzsver projekta Grafika-S koordinatore Ieva Nagliņa, izstāde Rīgas mākslas telpā lielākais grafikai veltītais notikums Latvijā pēdējos divdesmit gados.

Izstāde „Grafika–S" piedāvā sarunu par grafikas diskursu mūsdienu mākslā. Sarunas priekšnoteikumi ir bagātā grafikas tradīcija Latvijā, spēcīgā grafikas skola Latvijas Mākslas akadēmijā un laikmetīgās mākslas vide, kuras sociāli vērstajos uztveres, eksperimentu, kritikas un līdzdalības modeļos iekļaujas gan grafikas tradīcija, gan grafikas skola.

Izstādes dalībnieku vidū ir tādi meistari kā Ilmārs Blumbergs, Atis Ieviņš, Harijs Brants, Gunārs Krollis, Māris Bišofs, Tatjana Krivenkova, Māris Subačs, Vilnis Putrāms un daudzi citi, kā arī jaunie talanti – Elīna Alka, Ernests Kļaviņš, Klāvs Upaciers, Liena Bondare, Inga Ģibiete, Līva Blumfelde, Rasa Jansone un daudzi citi.

Foto: Izstāde „Grafika–S". Foto (c) Gunita Kļava

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV