Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ņujorkas emocijas dejas izrādē „Netici visam, ko redzi!”

Easyget.lv, 27.01.2014. 14:41

31. janvārī Līgas Libertes dejas teātris Dizaina Fabrikā (Dfab) atkāroti izdejos Ņujorkas stāstu „Netici visam, ko redzi!”, kas ir piektā horeogrāfes Līgas Libertes veidotā dejas izrāde.
Ņujorkas emocijas dejas izrādē „Netici visam, ko redzi!”

Galerijas:

Horeogrāfe Līga Liberte galveno iedvesmu darbam radusi, 2012. - 2013. gadā kopumā četrus mēnešus pavadot Ņujorkā, mācoties Brodvejas deju skolā.

Par piedzīvoto Ņujorkā L.Liberte stāsta: „Esmu sapratusi, ka Ņujorka ir salauzto siržu un vientuļo cilvēku pilsēta, kur seksuālai orientācijai var būt tikpat liela nozīme kā CV. Pa gabalu Ņujorka šķiet kā skaisti iesaiņota dāvana, taču, ņemot nost pa kārtai iesaiņojuma papīru, tu atklāj, ka kastītē iekšā ir kaut kas pavisam cits. Kad liekas, ka jau pazīsti šo pilsētu, tā atkal pārsteidz tevi nesagatavotu. Tu to gribi ienīst, jo viss te ir tik uzbāzīgs un pārspīlēts, bet saproti, ka par spīti visam - tu arvien dziļāk iemīlies šajā debesskrāpju mekā. Paldies, Ņujorka, ka tu man iemācīji redzēt un just ar acīm ciet."

Jaunajā uzvedumā piedalīsies desmit Līgas Libertes dejas teātra dejotāji, kas ir izturējuši atlasi uz šo modernā džeza (contemporary jazz) dejas stilā ieturēto izrādi. Kā stāsta „Netici visam, ko redzi!” idejas autore L.Liberte, "jaunā izrāde būs īsta enerģijas bumba, kur skatītājs tiks provocēts ar notiekošo uz skatuves. Izrādei esmu izvēlējusies ļoti spēcīgu mūziku, līdz ar to dejotājiem būs jāizdejo sarežģīta horeogrāfija, savukārt skatītājiem būs jāpiedzīvo negaidītas emocijas un kaislības uz skatuves ”.

Izrāde tiks izrādīta 31.janvārī plkst. 20:00 Dizaina Fabrikā (DFab) – Slokas ielā 52d. Ieeja no plkst.19:00.
Biļetes: www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācija: www.bodyandsoul.lv

Foto: Dejas izrāde „Netici visam, ko redzi!”. Foto (c) Aiga Rēdmane

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV